Podłącz do swojego Xboksa 360 klawiaturę oraz mysz
Trochę mija się to z celem bo konsolka = pad, PC = klawiatura + mysz, w konsolkach bardzo cenie sobie wygodę gry (siedzę na kanapie i się nie martwię), a na PC jednak trzeba siedzieć na tym fotelu i się męczyć... Choć przyznam, że taki zestaw mógłby się przydać do gier RTS na X360, ale znowu pojawia się problem Quick Save itd. więc...
na zachodnich serwisach jest potwierdzone,iż cały zestaw jest całkowicie programawalny
ja czekam na jakis filmik bo mialem taki sprzet do X1 ale na nim sie nie gralo grac w FPP (wygodniejszy byl juz pad) niewiem czego to wina ze dzialalo to jakbym mial sensevity ustawione na 2 z 10
Jakby działało ze wszystkimi strzelaniami byłoby super, bo ja jakoś do pada nie mogę się przyzwyczaić.
Gra na myszce i klawie oraz monitorze to juz nie gra na konsoli :P
Prawie jak PC...
...Prawie robi Wielką różnicę.
Jak dla mnie to nie do końca dobre gdyż ten kto np będzie grał w gears of wars na padzie choćby miał to bdb opanowe nie ma raczej szans z kimś kto gra na klawiaturze + myszce
Marcio: Nie masz pojecia o czym mowisz.
Jeśli chodzi o GoW to przy włączonym zoomie myszką celuje się o wiele szybciej i dokładniej niż padem. (sprawdzałem)
Marcio ---> Nie grałeś w Gears of War, prawda?
Astaldo ---> Chcesz mi powiedzieć, że chowasz się za obiektami, biegasz i celujesz jednocześnie o wiele szybciej przy użyciu myszki? Można w to w ogóle grać myszką? Przyznam, że narazie sobie tego nie wyobrażam.
Astaldo -->
w takim razie nie umiesz jeszcze za dobrze uzywac pada... widocznie zbyt mocno machasz prawa galka...
heh w kazdego fps-a koles z myszka i klawiatura skopie dupsko kolesiowi z padem :P, a wygodnie mozna pograc jak sie ma bezprzewodowa klawiature :) wiem bo gralem z bardzo wygodnego fotela :) z deseczka na oparciach, na deseczce klawa i mysz i bylo bardzo fajnie :)
Ktos gral na tym? Pytam powaznie, bo generalnie ponoc te konvertki (do dowolnej konsoli) podczepiaja sie pod analogi, wiec nie ma zbyt dobrej dokladnosci i ogolnie ruchow (bo gra jest przystosowana do analogow, nie do myszy). :o. Juz lepiej chyba naucyzc sie padem w takie gry ot;]
realsolo - jest tak jak mówisz- podłączone przez konwerter klawiatura i mysz udają pada.