PlayStation Eye, czyli EyeToy nowej generacji
Kamerka + headset dedykowane X360 imo sprawiają lepsze wrażenie. Choć to zależy czy ktoś woli pogrywać w hmmm "zabawne" gierki rodem z EyeToy czy po prostu rozegrac video/audio partyjke online w C&C3
dodanie mikrofonu to ciekawy pomysł.
Dziwnie wyglada, ciekawe o co chodzi z ta czerwona i niebieska kropka.
Niebiska zapala się po włączeniu, a czerwona oznacza błąd (złe światło, itp). Tak było przynajmniej z eye-toyem.
Bardzo fajnie to wygląda. plus za dodanie mikrofonu. Ciekawe jaka będzie cena tego sprzętu
"640x480 przy 60 klatkach na sekundę i 320x240 przy 120 klatkach na sekundę"
ahahaha, nie no ludzie mamy rok 2007 a to ma takie parametry. przeciez moj telefon moze wiecej. ja rozumiem ze jakis super ekstr sprzet nie, ale to przeciez ps3. PS3 ludzie ! porazka wedlog mnie.
vfk - to jest kamerka do video czatu i grania w gierki a nie videokamera do filmowania ślubów i chrzcin
"640x480 przy 60 klatkach na sekundę" - a czego chcieć więcej??? Prawie 3 razy więcej klatek/sek. niż w zwykłym filmie video, a rozdzielczość prawie jak DVD - z doświadczenia wiem, że wyższa wcale nie jest potrzebna - jak na urządzenie wielkości zwykłego webcama to świetny wynik.
Stary eye toy miał jak dla mnie trochę za niskie parametry, ale ten jest właściwie szczytem marzeń ;)