PlayStation 3 w Europie w marcu – ale czy na pewno?
ta, moze jeszcze zdecyduja sie nie wydawac PS3 w europie :P nie ma blokady regionalnej to se sprowadza z ameryki (przynajmniej taniej bedzie) :D
Już mógłbym kupić Xbox'a 360 (dwóch moich kumpli kupiło:) ale chyba się wstrzymam i poczekam na PS 3 - kusi mnie online za darmo i wspaniałe tytuły jakie się ukażą na tę konsolkę :-) Tylko niech cena trochę spadnie i będzie dobra przeróbka :-0
mi sie nie spieszy chociaz chcialbym miec tego ogiera pod plazma :D:D
Mi też się nie spieszy, mam coraz większą chętkę na Xbox360 ale bez LCD lub plazmy nie ma to najmniejszego sensu. A do premiery któregoś z killerów na PS3 minie trochę czasu i kasy się uzbiera.
Świry już siedzą w kolejce (nawet pingwin chce PS3) --->
A tak to wygląda w mieście Osaka w Japonii:
http://www.youtube.com/watch?v=-a2ruHzlSFM
Świry już siedzą w kolejce (nawet pingwin chce PS3) --->
Ej no, leżaka nie miałem to położyłem się na ziemi :P
Kurde, no bez jaj że ci wszyscy ludzie na tym filmiku czekają żeby sobie kupić jeszcze ciepłą konsolkę PS 3 :) Jeszcze jakby rozdawali za darmo to bym zrozumiał.
Ja Sony dziękuję. Mam X360 i bawię się przednio. Wcale mi się nie śpieszy. I mam głęboką nadzieję, że dużo osób zrobi tak samo. Sony zasługuje sobie coraz bardziej na to, żeby przegrać tę zasraną wojnę nextgenów.
No dobry TV to podstawa ;/ Ja tam czekam aż będzie chodźby Virtua Fighter 5, Tekken 6, Winning Eleven 11 . . . i wtedy się zastanowię nad kupnem tego potwora :-)
To się nazywa kolejka, chyba nawet za komuny takich nie było :) Pamiętam artykuł w Machinie jakieś 6 lat temu właśnie na temat premiery konsoli PS2 (tytuł był chyba "rzucili playstation" czy jakoś tak). Wtedy się śmiałem z takich ludzi co siedzą kilkadziesiąt godzin w oczekliwaniu na konsolę, teraz sam chętnie bym tam z nimi postał :)
http://www.youtube.com/watch?v=Wsmtfg9uWtY
hahaha ^^
To sobie może jeszcze poczekacie...
bobrock to milej zabawy np z GOW 6 GODZIN HAHAHAHAAHAHAH ZA 300 ZL !!!!!!!!!!!!! i nie gadaj ze bedziesz gral po sieci bo grac na padzie w fpp jeszcze po sieci HEHEHE DOBRE BATTLEFIELD 2 ZADZI DO KONCA SWIATA !!!!!!!!!!
I MAM 1 WAZNE PYTANIE DLACZEGO NA ZASRANYM GOL I NA NIEKTORYCH STRONACH SA TE SAME ARTYKULY CZY M$ PLACI WAM WSZYSTKIM ZA TE SAME TEXTY CO ?? - ODPOWIEDZ TAK LIZEMY IM DUPY I JAJKA HEHEHE
grubas22 ===> jestes jakims umyslowym odpadem?
grubas22==> brak mi słów. Gears of War to fpp? Nie wiedziałem:)
grubas22 to świetny przykład, jak Sony psuje mózgi zwyklych ludzi. Totalna degeneracja