Pierwszy gamingowy router Razer Sila wchodzi do sprzedaży
300 ojro? Hem... :D
Ja tam od zawsze na zawsze kabel, lagów brak, ping nie skacze, czyli to co do rozgrywki sieciowej się liczy.
No zaszalały chłopaki... Tylko jak nie ma podświetlania RGB to chyba nie kwalifikuje się jako sprzęt gamingowy :D
Ja mam światłowody podpięte pod router za 350zł a z routera kabel pod kompa. Śmiga bez przeszkód.
gejmingowy, no ta
Co z tego skoro i tak dostawca jest najważniejszy.
Dla mojego 20 mb/s to bez sens
Sprzęt raczej dla tych co grają naprawdę e sportowo
A i tak większość go kupi do grania for fun z ruskimi w goldzie
Gdzie ping 30 czy 35 nie robi różnicy
Drugi. Pierwszy był Razer Portal.
A tak poza tym to próbują generalnie być Apple gamingu więc taki krok jest sensowny. Niestety takie urządzenie ma rację bytu tylko jeśli mamy naprawdę bardzo dobrej jakości usługę lub korzystamy z dużej sieci LAN. Dla większości użytkowników domowych to urządzenie nie jest jakoś specjalnie wyjątkowe. Chyba że ktoś koniecznie chce mieć kolejnego węża w kolekcji.
Prawda jest taka że nie oferuje nic nowego poza automatyzacją pewnych ustawień dla użytkowników kompletnie zielonych w konfiguracji sieci domowej.
Cholera, tak myślałem że cena będzie z kosmosy, a co do wyglądu to całkiem spoko.
A ten magnetowid to po co komu?
Jak ktoś chce router to kupuje od tplink/dlink/linksys /netgear/asus
A nie ten syf, który sprowadzi się do tego ,że gra będzie miały wyższy priorytet od innych usług/aplikacji :v
Taki bajer ma co drugi router, beka z tych co to kupują dają się dymać.
A jak ktoś ma potężne łączę i wielką sieć LAN to kupi też router z powyżej wymienionych ;)