Pekin 2008 w 5 sekund
HAHAHAH trafnie ujęte tak jest w tej grze trzeba tak wciskać klawisze szybko ze pozniej bolą całe palce...
To był najbardziej bez sensowny film jaki zobaczyłem na GOLu no ale oddaje sens całej gry
wow
dostaniecie Oskara chyba
O co w tym chodzi bo nie kumam?
Tylko mnie to nie śmieszy?
no nie wiem jak wy ale ja zaraz ubieram buty i lece do sklepu :D:P
Dobre. Do pudełka z grą powinni dodawać jeszczę zapasową klawiaturę i maść na opuchliznę palców ;)
Na Amidze, miało się joystick którym naparzało się prawo/lewo. Po dobrej rozgrywce gałka zazwyczaj zostawała w ręce...ale pracowały wszystkie mięśnie ręki.
A teraz tylko klawiatura i tylko dwa palce ćwiczysz..
W ogóle da się podnosić ciężary na PC za pomocą klawiatury? Mi się to w ogóle nie udało.
Już nie mogę się doczekać następnego przedstawienia gry w 5 sekund
Hehe, nie jeden joystick złamało się przy okazji obgrywania gier olimpijskich na Amidze. :)
Dobre :) Cala prawda... Czekam na nastepne filmiki w podobnym klimacie :)
PS: Ile gier jest o tegorocznej olimpiadzie? Slyszalem ze podobno 2... ktora lepsza ? ( Wiem ze i tak sa do niczego ale moze przynajmniej medal sie zdobedzie :) ) Skocze do sklepu i zakupie tylko prosze o podpowiedz ;)
Na Commodore i na VIC-20, ewentualnie na Spectrumie. Amige mieli tylko gieroje :)
Pshemeck ---> bylo kupic cd-action tam bylo summer athletics albo inaczej "niszczyciel klawiatury"
w skokach przez płotki w edycji 2002 też można było połamać (ponoć bo nie gram w takie shity)
SUPERRRR! Obok Alone In the Dark to najlepsze 5 sekund:)
A ten hymn polski to tragedia. Powinni isc za to do paki.
największy horror w historii gier komputerowych...
Czy w tym filmiku nie nie został czasem użyty słynny hymn polski z w/w gry ? :D
hahaha rozwaliło mnie to hymn polski a potem wejscie tej iscie horrorowej muzyczki hahahah.... szkoda ze oscary juz rozdane dalo by sie za najlepsza muzyke i gre ciała
hahaha
siweta prawda. pc ssie xDDDDDDDDDDDDDDD
klawiatura bedzie do naprawy albo do wymiany z nowu napierdalanie w klawisze....hehehe....
3+/5