oGRYzki - odc. 104 - Aktualizacja
Na prawdę nie rozumiem takich aktualizacji. Czemu co kilka miesięcy muszą zmieniać coś co dobrze działało. I to nie tylko M$ wszyscy to robią.
Jestem chyba ewenementem w kwestii aktualizacji Windows 10, ponieważ mam je zawsze włączone (zabieg świadomy).
Zainstaluj Spybot Anti-Beacon ciesz się szybkością i wolnością systemu. Żadnych cichych aktualizacji o których nie będziesz miał pojęcia.
Podobnie.
Co nie znaczy, że neguję istnienie problemów u niektórych ludzi (tak jak to robią niektórzy z mentalnością „ja nie mam problemów więc problem nie istnieje"), nawet jeśli spora część jest wyolbrzymiona.
Ludzie sami sobie szkodzą. Nie instalowanie aktualizacji to ich problem. Potem jakiś sposobem aktualizacja przejdzie przez ich blokady, i przy instalowaniu 20 aktualizacji na raz są problemy.
Mam różne komputery od core 2 duo, przez intela 5 gen po AMD na AM4 i laptopa z AMD. Zawsze wszystko działa bez problemu. Jedyny problem jaki noptkałem na przestrzeni wersji z 2019 i 2020 roku to chwilowe zwieszenie się menu start, z regłuły naprawia się sam po restarcie. A mimo to nie jest irytujący, bo 2 klikniecia w ikonę starty magicznie naprawia problem.
bardzo ładna kreska :D