nVidia rezygnuje z produkcji GeForce FX?
jesli to okazałoby sie prawdo to były by niezle jaja :)
Widac ze nVida spada na psy (odkurzacze;))
Jakos niechce mi sie w to wierzyc... Za duza strata kasy oraz klientow przez ten okres..
Nvidia jest, była i będzie zawsze za ATI, ponieważ w Ati nie skupiają się na przebiciu konkurencji tylko na jakości swoich produktów
o jeju ale ksywka...:/
Bozesz ty moj kochany, dawno nie slyszalem takiej bzdury. Jesli ktos daje wiary, takiej glupocie, ze ludzie z nvidii dostali prototyp nowego ATI i sie wystraszylii, ze jest "lepszejszy" od ich FX'a i koncza ich produkcje to niech lepiej zmieni branze. Najlepiej na jakas z gatunku "brukowych", bo poziom informacji podobny.
Pewnie bzdety..... ale ATI na prezydenta!!!
no i dobrze bynajmniej będzie mniej komputerów które tak jak mój mają konflikt sprzętowy z GeForcem . bynajmniej będzie mniej kłopotu i mniejsza ochota wyrzucenia kompa przez okno
jezeli ta plotka okazala by sie prawda , to bylby najgorsze posuniecie marketingowe wszechczasow lub inaczej rzecz nazywajac kompletna glupota >
mrHunter > na tym forum panuje zasada , ze nie umieszcza sie obrazkow bez powodu , no chyba ze masz ochote podenerwowac modemowcow ;)
No nie wiem, czytalem o tym tez na innych stronach. Mysle, ze z wstrzymaniem produkcji to prawda, ale pozostaje pytanie z jakiego powodu. Moze faktycznie chca szybciej wprowadzic cos lepszego, a moze po prostu wypuscic te 100tys i zobaczyc jak sie bedzie sprzedawac...
To mi się podoba. ATI GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj jeśli to prawda to baaaaaaaardzo źle. Liczyłem na to , że jeśli wejdzie na rynek gf fx to ceny R9700 i R9500 spadną i będe mógl sobie kupić jedną z powyższych kart , a tak to będzie trzeba czekać i czekać.Bardzo zła nowina!