Nintendo pracuje nad przenośną wersją konsoli GameCube?
Moze byc ciekawie, od dawna wiadomo ze GC ma niewykorzystany potenciał. A przedewszystkim chyba za mało ciekawych gier na to wyszło i dlatego sukcesu konsola nie odniosła
ładny design. Ale co z DS wtedy ?
Taka konsolka miala by znakomity start i ogromna baze tytułow od poczatku swojego istnienia oraz dobra grafikę, ja ten pomysl kupuje! :)
wraunkiem jednak jest to zeby jednak te gry prezentowaly się ciekawiej na ekranie niz gry z GC na TV bo jakby nie patrzec GC to current gen i to o niebyt wysokich parametrach sprzetowych. PSP2 zapewne wciągnełoby je nosem :)
albz74 >> może to byłby nastepca GBA :) Nintendo kiedyś mówiło chyba że NDS nie jest następcą GB tylko całkowicie inna konsola, i nie jestem pewien ale chyba wtedy cośtam mówili że mają zamiar stworzyć właśnie przenosną konsolę która była by nastepca GBA :] a dizajn całkiem niezły :)
Triber --> Pozwolcie, ze sie powtorze. Ten screen to fake. W njusie pelni funkcje tla, dorzuca nieco kolorytu.
Jesli to fake to ok, ale jak żeczywiście ma to tak wyglądać to dla mnie bedzie troche za dużyjak na przenośną i naped optyczny też nie jest lekki.
Bardzo ciekawie wyglada, w szcególności info na obudowie