Nawet zwłoki mogą grać na Kinekcie!
Ten koleś mnie totalnie rozwalił. Ale nawet jeśli jakaś gra grała by sama, to jaki to ma sens? Zresztą, to jedna z gorszych gier na Kinecta, która zebrała bardzo słabe oceny. Aczkolwiek, tak, Kinect jest dosyć niedopracowana zabawką, pomimo swojej ceny. Niby większe możliwości i bardziej rewolucyjne, a mimo to Sony jednak dobrze postawił na swoją pałeczkę.
pfff..
Ile to razy przechodzilem polowe levelu w strzelance gdy nie moglem zabic kolejnych przeciwnikow po prostu biegnac do przodu, a potem jakis skryot zalatwial sprawe, ba nawet w wielkim Call of duty to sie udawalo.
Albo taka seria most wanted tam wiele tras dalo sie przejechac naciskajac tylko strzalke do gory...
Przeszedlem rowniez misje w strategiach klikajac na punkt do ktorego trzeba dotrzec i olewajac setki przeciwnikow po drodze...
po tytule liczyłem na filmik ze zwłokami grającymi na Kinekcie... no cóż, chyba mam zbyt duże oczekiwania :D ale prostota gier na Kinekta to nie jest coś dziwnego, od paru lat przecież gry stają się prostsze (notabene przez konsole właśnie i "głupich amerykanów, którym nie chce się myśleć i kupują proste gry, a wydawcy idą na kasę") więc kwestią czasu była gra, która sama za nas zagra.
Było w facepalmie.
Ale się czepiacie, to nie jest wcale tak że ten samochód sam skręca. To jest po prostu bardzo dobre odwzorowanie fizyki jazdy, że jak się jedzie po trawersie to ściąga w dół :]