Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Nawet zwłoki mogą grać na Kinekcie!

25.11.2010 19:07
Harry M
1
Harry M
199
Master czaszka

Niby tak, ale chodzi o rozrywkę.

25.11.2010 19:41
2
odpowiedz
zanonimizowany631395
120
Legend

Ten koleś mnie totalnie rozwalił. Ale nawet jeśli jakaś gra grała by sama, to jaki to ma sens? Zresztą, to jedna z gorszych gier na Kinecta, która zebrała bardzo słabe oceny. Aczkolwiek, tak, Kinect jest dosyć niedopracowana zabawką, pomimo swojej ceny. Niby większe możliwości i bardziej rewolucyjne, a mimo to Sony jednak dobrze postawił na swoją pałeczkę.

25.11.2010 19:48
snopek9
3
odpowiedz
snopek9
213
Pogrubiony stopień

pfff..

Ile to razy przechodzilem polowe levelu w strzelance gdy nie moglem zabic kolejnych przeciwnikow po prostu biegnac do przodu, a potem jakis skryot zalatwial sprawe, ba nawet w wielkim Call of duty to sie udawalo.

Albo taka seria most wanted tam wiele tras dalo sie przejechac naciskajac tylko strzalke do gory...

Przeszedlem rowniez misje w strategiach klikajac na punkt do ktorego trzeba dotrzec i olewajac setki przeciwnikow po drodze...

25.11.2010 20:54
whtvr
4
odpowiedz
whtvr
40
Centurion

po tytule liczyłem na filmik ze zwłokami grającymi na Kinekcie... no cóż, chyba mam zbyt duże oczekiwania :D ale prostota gier na Kinekta to nie jest coś dziwnego, od paru lat przecież gry stają się prostsze (notabene przez konsole właśnie i "głupich amerykanów, którym nie chce się myśleć i kupują proste gry, a wydawcy idą na kasę") więc kwestią czasu była gra, która sama za nas zagra.

26.11.2010 09:25
5
odpowiedz
zanonimizowany746420
5
Generał

Było w facepalmie.

26.11.2010 10:17
grish_em_all
😜
6
odpowiedz
grish_em_all
251
Grish

Ale się czepiacie, to nie jest wcale tak że ten samochód sam skręca. To jest po prostu bardzo dobre odwzorowanie fizyki jazdy, że jak się jedzie po trawersie to ściąga w dół :]

02.12.2010 23:17
Radanos
7
odpowiedz
Radanos
116
Szczęść Boże

Też myślałem "O zwłoki grające w Xbox'a", a tu zonk.

gameplay.pl Nawet zwłoki mogą grać na Kinekcie!