Najciekawsze promocje sprzętowe na weekend 16-18 sierpnia 2019 roku
Nokia 8 Sirocco dopiero co była za 1499zł w RTV. Fajny telefon, ale za więcej niż 1500zł nie polecam.
AMD R5 2600 za 400zł - spóźnili się z promocją, dopiero co kupiłem za 540 zł :/
Nie wiem jak można kupować telefon za więcej niż 500zl...
Nie orientuje się w nowinkach, ale wydaje mi się iż te droższe mają zazwyczaj lepsze komponenty ? Nie każdy używa telefonu do dzwonienia i smsowania tylko xd Dużo osób robi nimi zdjęcia, nagrywa filmy, używa internetu czy nawet ogląda coś/gra w goglach VR i do tego jest już potrzebny trochę mocniejszy telefon.Teraz prawie każdy chyba używa też telefonu jako zwykłego GPS, więc warto przez to zainwestować w model z większym, szerokim dobrym ekranem.
A ja sie zastanawiam jak mozna wydać na telefon wiecej niz 2k, wyżej to już tylko szpan i zbędne bajery.
mam Samsunga J5 z 2GB RAMu
połowę z tego zjada system, kolejną połowę jakieś appki systemowe i do mojej dyspozycji jest zaledwie 500MB
przy takiej ilości telefon może mieć problemy ze stabilnością i chrupnięcia mam wliczone w cenę, więc mój następny telefon będzie miał co najmniej 3-4GB RAM, chyba że Google wymyśli jakieś dodatkowe bajery kradnące cenną pamięć
najtańszy telefon "normalnej firmy" z +3GB RAM, to Huawei Y6 za 499zł (w miejscu w którym przed chwilą sprawdziłem)
jeżeli chciałbym już 4GB RAM, to najtańszy jest Xiaomi Mi A2 za 646zł, następny nieXiaomi jest już za 784zł - Huawei P20
jeżeli ktoś chce telefon tylko i wyłącznie do dzwonienia i ewentualnie smsowania, to faktycznie można zamknąć się w kwocie ~50zł
@Niebieskiej żaby kły
Jakie 400?500 chyba.Zresztą ja niedawno w RTV też kupiłem za 509
Tak, 500, dobrze zauważyłeś. Nie zweryfikowałem treści przed dodaniem.