Mroczna machinima na silniku GTA IV podbija świat
To mi trochę Incepcje przypomina ;)
Zajebiste.
Już czekam na następny odcinek
Mocne, naprawde mocne. Trzeba to dać TheProjektPL żeby zrobił napisy.
slaba gra aktorska, sami aktorzy dretwi. dluzyzny.
co sie tam moze podobac?:)
Dessloch--> Posluchaj wszystko tam bylo zrobione swietnie:
-Gra kamery
-tajemnicza fabula
-Zarabista gra aktorska.
Ty nawet jednego dobrego filmiku na silniku GTA IV nie zrobil.
Fabula jest tu na miare Stephena Kinga, aze twoj mozg nie jest w stanie zrozumiec piekna tego filmiku to juz twoj problem.
póki co mocno nudnawe, może się potem rozkręci, ale jakby pierwszy epizod był dłuższy to pewnie bym nie wytrzymał do konca...muzyka natomiast świetna
każda machinima powinna być conajmniej tak dobra, ale powiedzmy sobie szczerze: jakaś fenomenalna, lub niezwykła nie jest...
"Fabula jest tu na miare Stephena Kinga" hehe, rozumiem że to ironia miała być???
kilkuminutowy "growy" truchcik przez miasto wygląda dla mnie co najwyżej przekomicznie.
Praca kamery i muzyka ok ale ograniczenia silnika sprawiają, że jest to mocno nudnawe.
mam nadzieje, ze ironia, bo jesli uwaza ze fabula S Kinga jest zagmatwana/skomplikowana/tajemnicza to tylko wspolczuc
Nieśmiertelny fenomen GTA IV.
tacy ludzie jak Ezequiel wybijają się ponad przeciętność i powinni być za to docenieni.. naprawdę dobra robota!
Świetny filmik, zapowiada się naprawdę Ciekawie ;) I to jeszcze na podstawie jednej z moich ulubionych gier, napewno będę czekał na kolejne odcinki ;D
Genialny montaż.
Ludzie mają jednak talent :)
PS: TYSIĘCZNY POST :D