Microsoft prezentuje historię kart graficznych… na ścianie
Microsoft prezentuje historię GPU… na ścianie
Jak dla mnie super rzecz.
Przynajmniej wiedzą jak karta graficzna wygląda, by nie zbłądzili produkując własny produkt (w przyszłości, a czemu by nie).
Wygląda to paskudnie zresztą po co wywieszać na ścianach karty, które nie mają nawet ray tracingu i obsługi sztucznej inteligencji?
Mogli przynajmniej wsadzić je za jakieś szkło :P Nie zazdroszczę ścierania z kurzu wszystkich tych kart.
Już widzę strajk firmy sprzątającej... czy oni nie mogli tego jakoś zabezpieczyć? Kasy na pleksi nie wystarczyło?!
A ja parę dni temu zastanawiałem się, czy jest jakiś kolekcjoner kart graficznych. :) Super sprawa, ale szkoda, że nie ma pudełek w tle każdej karty, albo chociaż wyciętego loga przyczepionego poniżej. Domyślam się jednak, że firmowe pudełka w przypadku kart do testów, to była rzadkość.
Też mi się bardzo podoba pomysł, bo i tak nie ma co z tym zrobić. Z wykonaniem jedynie trochę gorzej, bo w końcu jak chcieli zrobić muzeum to dużo fajniej by to wyglądało w takich gablotkach zawieszonych na ścianie. Lecz pewnie miało być najtaniej, więc jest jak jest. Mimo wszystko pomysł świetny i z całą przyjemnością bym przeszedł się po tym korytarzu tam i z powrotem spędzając miło tam godzinę.