Mass Effect 3 [PS3] - VGA 2010 - wersja PL
Na żadną inną grę nie czekam tak jak na Mass Effect 3 :)))
Zwieńczenie trylogii będzie epickie i genialne, wierzę w to :)
Genialny trailer, czekam na ME 3 z niecierpliwością ;)
Gra na pewno będzie świetna. Trailer trochę mnie zawiódł, ale to dopiero pierwsza zapowiedź ME3, więc nie jest źle.
NARESZCIE !!!!!!!!(dopiero za niecały rok ale już wiadomo ŻE BĘDZIE TRZEBA RATOWAĆ ZIEMIE)
Dlaczego najeźdźcy Ziemi nie zbombardowali jej z orbity atomówkami tylko bawią się w piechotę i oddziały zmechanizowane?
Panie Dzikusie dlatego ze Żniwiarze sami są bronią w sobie a jej nie mają :D
mam wrażenie że zostanie dużo lepiej przyjęta niż dragon age
Dobra właśnie skończyłem się onanizować.Dwójeczka na PS3 i teraz jeszcze będzie trójka...no nie,idę jeszcze raz<sięga po chusteczki>
Ja tylko chcę żeby był multiplayer, albo kooperacja...Reszta, już po zwiastunie widać, że będzie świetna...
Odnoszę wrażenie że w ostatniej scenie, tej z Shepardem, widać że On wie już co robić...
[11]
lukiz1313 ---> DA w porównaniu do ME jest strasznie nudne. Przynajmniej ja to tak odczułem, ale po zostaniu Szarym Strażnikiem i bitwie pod Ostegarem dalsza gra mnie nudziła...
tu moja odpowiedz na ten teailer: http://www.youtube.com/watch?v=FtVVGIzRpIQ&feature=related
btw zapowiada sie bardzo ciekawie... ŻNIWARZE ATAKUJA !!! :D
Trailer epicki, najważniejsze w tej serii jest to żeby ME3 był ostatnim ME. Wtedy cała fabuła będzie genialna. Czekam z niecierpliwością na to cacko :)
hehe...no prosze tak se wczesniej myslalem ze trzecia czesc moze byc z ratowaniem Ziemi ;D