Lubisz myśleć logicznie? Masz sentyment do platformówek? Mamy dla Ciebie Trine na PC!
Poszło!
... peace.
EEEE.Chyba bład w drugim pytaniu z tego co mówił VonZay to nie złodziejka.
myślę iż pytania łatwe sa ;) pozdro
Chciałbym to wygrać bo ma świetną oprawę muzyczną.
Zlodziejka z ang. Thief, chyba nie grales w trine Weasel
gra zapowiadała sie zajebiscie, ale wyszła cienka :/
ciagle nie ma pogromcy lost vikings i fury of the furries..
Warto spróbować, bo gra fajnie się prezentuje. Szkoda tylko, że taka droga.
no wszystko dobrze zaznaczyłem i mam nadzieje że w końcu wygram coś <tak tylko trochę się przechwalam>
Trine to bardzo kolorowa gra zręcznościową - ten opis to chyba z myślą o dzieciach z przedszkola xD Jeszcze z błędem napisane lol
pytania łatwe ,ale w drugim byłem pewny że obok maga i wojownika była...łuczniczka.
pytania łatwe ,ale w drugim byłem pewny że obok maga i wojownika była...łuczniczka.
Widać, że nie grałeś
Wcielając się w jedną z trzech postaci, przechodzimy kolejne poziomy, poruszając się głównie w lewo oraz prawo co oni tu napisali, powinno byc poruszajac sie glownie w PRAWO oraz lewo
Życzę powodzenia!!!
No i poszło . ; ) . Powodzenie życzę .
ktoś jeden pomyslal ze jak napisze ze zyczy powodzenia innym to moze redakcja spojrzy na niego przychylnym okiem i da mu nagrode ale patrzac na wasze komentarze az zal sie was robi. co drugi to "powodzenia". Juz widze ze tak zyczycie innym zeby wygrali. Zaraz mnie ktos zbeszta za to co napisalem bo pewnie napisze ze on to na prawde komus zyczy i ze jak nie wygra to nic sie nie stanie, dobra nie zaprzeczam są tacy ludzie, ale ile takich ludzi moze byc co napisze to na prawde od serca? GARSTKA!
Milten3 - trochę optymizmu wrzuć w swoje życie, nie wszystko ma szare kolory :)
Życzę powodzenia. Gra wygląda bardzo fajnie i ciekawie. Zwycięzca będzie miał gwarantowaną dobrą zabawę.
Hehe to ja zycze sobie powodzenia, moze redakcja sie zmiluje i mi da gre haha :)
powodzenia wszystkim
poszło
ja tez wygralem nie jeszcze nie doszlo!
poczekamy... ;p
wie ktos tak na oko ile trzeba czekac na wiadomosc od GOLA ?
ja rowniez witam w klubie i rowniez otrzymalem juz potwierdzenie :]
p0zdrawiam HarDy