Lama kontra orkowie, czyli Warhammer 40 000: Space Marine
Witam nową kobietę na gameplay. Z tego co się orientuję, wraz z Tobą są tu tylko dwie przedstawicielki płci pięknej.
P.S. Jesteś może od Stridera? ;>
To teraz każdy może mieć konto i publikować na Gameplay.pl? Oo.
A sam tekst całkiem OK :>.
Nie, można powiedzieć, ze jestem od Czarnego :)
Jest tu jeszcze jakaś dziewczyna? Chętnie ją poznam, bo jeszcze niedawno słyszałam, że nie ma żadnej :D
Omadaha również jest płci pięknej, więc na gameplayu są trzy kobiety :)
Powitać!
@patryx: w jakim sensie "brony"? Bo, wybacz, ale nie rozumiem. Chyba, że to pytanie nie było do mnie :D
Nie ma żadnej oceny?!
Super, mam dość tych kłótni o oceny a tak to trzeba czytać, nie ma zmiłuj :]
raziel88ck - Czyli tylko krewni i znajomi królika? ;). Nie to żebym się czepiał, ale z mojej perspektywy wygląda to nieco dziwnie. Magiczne: "Jestem od XXX" i już własny blog ;].
A teraz na serio - to działa w ten sposób, że Wy (posiadacze bloga w kolektywie gameplay.pl) możecie "zaprosić" do współpracy kogo chcecie, czy są jakieś kryteria które trzeba spełnić?. Pytam z ciekawości, bo wydaje mi się (popraw mnie jeżeli się mylę) że Ty też nie jesteś pracownikiem ani współpracownikiem GOLa (wnioskuję po braku TAGu przy nicku).
@SpecShadow: Chciałam dodać ocenę, ale serwer się nie zgadzał. Może następnym razem.
RedCrow - W pewnym stopniu współpracuję, no i nie jest to tak, że jedna osoba wpycha drugą. Jakby nie patrzeć, to każdy bloger jest dla siebie konkurentem. Dodatkowo chętna osoba najwyżej dostaje e-mail do odpowiedniej osoby, która sprawdza kwalifikacje pisemne. Tak to działa. ;)
@Lama
nie następnym razem a nigdy. Recenzje bez ocen są wyjątkowe i dobre bo czytelnik sam wyrabia sobie ocenę.
@RedCrow: Może wytłumaczę to na swoim przykładzie - z kumplem(czyli Czarnym) wpadliśmy na pomysł, żeby urozmaicać jego recenzje spostrzeżeniami(krótsze niż to wyżej),których byłabym autorką. Szefostwo wyraziło zainteresowanie inicjatywą, po czym został mi zaproponowany własny blog(ponieważ nie mogłam pisać na stronie Czarnego, nie do końca rozumiem dlaczego).
Ergo: jeśli ktoś ma ciekawy pomysł może próbować, nic nie stoi na przeszkodzie ;]
A jeśli się mylę, to mnie jak najszybciej poprawcie, żeby nie było nieporozumień później.
Lama_Koona Witamy serdecznie:D Uważam jednak, że powinnaś od razu wystartować z tym artem u siebie, a pisząc, że jesteś od Czarnego - tylko się cieszyć, bo ten chłop to porządna instytucja. Pozdrawiam. ROJO
@ ROJO
Cii, bo jeszcze się ludzie dowiedzą o naszym tajemnym, gejowskim związku! ;)
@ All
Koona to nie jest osoba "znikąd" - pisała całkiem sporo na innych serwisach i jestem pewien jej kompetencji (zwłaszcza w byciu "lamą") :).