Łaaa! Trójwymiarowa sowa!
rzadko to pisze i w ogole rzadko coś komentuje :P ale fsm masz dobry styl, nie wiem czy to ten art odnośnie ptaszków, ale ironia i ogólnie własne zdanie, dobry styl pisz więcej ;)
Bylem w kinie i bylo MEGA ! Ale to wiedzialem juz od dawna, a raczej od momentu obejrzenia pierwszego trailera w 3D. Od tamtego dnia, czekalem cierpliwie i ... ani troszeczke sie nie zawiodlem ! Po takim gniocie jakim sie okazal Shrek 4, naprawde warto isc !
Ba, bylem nawet na Zowliku Sammy'm, totalnie dla dzieci, ale 3D fajne, bo duzo wyskakjacych rzeczy :P
Ale wracajac do tematu, MARSZ DO KINA !
O RLY? YA ! RLY !
Film ogląda się jak Władcę Pierścieni dla dzieci, a najciekawsze jest to, że jak się ogląda Shreka, mimo ludzkich cech, widzi sie Shreka, a na tym filmie spokojnie można się zapomniec, że głównymi bohaterami są sowy.
ej no a gdzie Pegi jeszcze dajcie 18+, ha ha spoiler do filmu??? no weź. Tego jeszcze u mnie w domu nie grali, ale wychodzę z przekonania , ze to nie bajka a film animowany zresztą tak powinno się mówić o każdym filmie dla dzieci i dorosłych, który tworzony jest komputerowo czyli modele 3D Shreki i masa innych bo teraz na każdej stacji w TV lecą filmy animowane przesadzają i to wieczorem o 20 i 21, dzieci już mają o tej porze spać, oj nie dobra tv, tv być zła
Byłem, widziałem i napisze jedno.. HAMMER!