Konsola PSP zadebiutowała w Europie!
no nie wiem czy cos z tego bedzie, na film za male, pograc wole na blaszaku, a podroznie to raczej knige jakas... no lae 9 milionow fiu fiu. czy ktos wie moze kiedy ostatecznieplanowana jestr playstation 3?
Ostatecznie to nawet chyba samo Sony nie wie, ale przymierzają się do wiosny przyszłego roku.
Świetna zabaweczka, na długą podróż samolotem czy autobusem. Choć stanowczo zbyt droga i delikatna, w Polsce się raczej nie przyjmie nawet jak się pojawią piraty (co jest warunkiem koniecznym powodzenia rynkowego jakiejkolwiek konsoli w naszym kraju :))))))))
piraty już są ;]
PSP zamierzam sobie kupić dla Burnout:Legends[mam nadzieję że będzie dobry :] ] i GTA:LCS.
do tego w całym miście odbieram sygnał swojej radiówki wiec wystarczy pogadać z adminem żeby maca dopisał i mam net dostepny w całym mieście :] jednak 1.IX to wcale nei tak izły dzień ;] jeszcze na 7 czekam żeby sobie pograć w sorrows furnace :D
juz gdzies wspominałem, ale napisze jeszcze raz. do PSP podszedlem bardzo entuzjastycznie, kupiłem od razu po proemierze, ale niestety sie zawiodłem. mało gier, w zasadzie nie ma chocby jednego super tutułu, ktory by zachecal do kupna konsoli - moim zdaniem premiera co najmniej o rok za wczesnie. moze za pol roku sytuacja sie zmieni gdy na konsole trafia takie pozycje jak PES5 czy GT4.
Grałem już na PSP. W Tony'ego Hawka i NFS. Grafika ładna, muzyka też niezła. Jednak ja pozostaję przy PCtach
Grafika ładna, muzyka też niezła. Jednak ja pozostaję przy PCtach
Też tak myślałem, ale mój pecet nijak nie chce się zmieścić w kieszeni.
widzialem dzis w Empiku (torun) sama konsolke... gierek nie bylo :| albo za slabo wygladalem...
wogole nie weidzialem ze dzis premiera i sie zdziwilem ze wogole jest :)
ale macie racje - pozostaje przy PC do czasu wyjscia i potwierdzenia dobrej wydajnosci PS3 ;)
Bili -> są w sieci, tylko trzeba mieć odpowiednią wersje biosu i program uruchamiający.
Bili > czytam PSX Extreme i w szarej strefie ostatnio było info o tym że psp zostało złamane...
Gralem dzis 2 minutki w Saturnie. Swietnie sie gra :) DS wysiada...ale to jesli chodzi o grafike.
Zyzio i spółka -> Tak...ale spiracili JAPOŃSKIEGO PSP i w dodatku stary firmware , a teraz sa tylko nowsze.... i to jest problem... Mam nadzieje ,ze spiraca go w calosci bo sprzedawac gierki na PSP za 200 zl to poprostu chore.
albz74 --> Świetna zabaweczka, na długą podróż samolotem czy autobusem
Jasne, jeśli wieziesz ze sobą worek baterii, bo dłużej niż 4 godziny na jednych nie wytrzyma.
Mam pytanko,kupiłem to cacko i trochę się zatanawiam,trafiłem na egzemplarz w którym mam 3
piksele puste(w instrukcji piszą ze to normalne przy produkcji LCD),zastanawiam się czy nie wymienic na inna albo zwrot kasy.Poradzcie czy to norma czy wasze tez maja z 1,2 piksele.
Gwarancja obejmuje wymiane chyba od 3 pikseli, więc raczej na twoim miejscu bym wymienił i sprawdził nowy egzemplarz na miejscu, ale z drugiej strony sprawdź też czy to ci będzie przeszkadzać w grze.
komorowy --> zależy w co grasz, jak puszczony jest dzwiek (sluchawki czy glosnik) i jak bardzo podswietlony jest ekran. Moj PSP spokojnie wytrzymuje 6h przy grze w Luminees czy Metal Gear Acid.
Poza tym mam cos takiego co nazywa sie Power Brick i sluzy do zasilania konsoli w czasie podrozy, wydluzajac jej czas dzialania o conajmniej kolejne 6h.
Dodatkowo sa juz dostepne (co prawda niefirmowe) baterie o dwa razy wiekszej pojemnosci.
Komorowy -> oczywiście, w etui podróżnym powinno być miejsce na co najmniej 3 dodatkowe baterie :)
A mówiąc autobus miałem na myśli autokar jadący np. 36 godzin (miałem tak ostatnio jak jechałem na narty do Val Thorens) - raczej nikt Ci nie zwędzi. No, ale musisz mieć z 6 zapasowych baterii :)