Konsola PlayStation 3 będzie na pewno dostępna w wersji z dyskiem twardym 80 GB
Jak zwykle kombinacja na rynku konsol. Microsoft wypuścił na rynek X360 Elite z HDD 120GB i napęd HD-DVD to Sony nie może zostawać w tyle i też kombinuje. Ale zwiększać dysk tylko o 20GB?! Moim zdaniem to bez sensu. Ja i tak już w tym tygodniu kupuję X360 Premium :) Pzdro !
Przecież do tego chlebaka można łatwo wsadzić nowy dysk z tego co widziałem na you tube, wiec poco dodawać co rusz dysk większy obniżyli by cenę znacząco, to by mnie ucieszyło :)
"Microsoft wypuścił na rynek X360 Elite z HDD 120GB i napęd HD-DVD" <-- jakie hd-dvd ?? z drzewa spadłeś w elite nawet wifi niema a od hd-dvd to już niema co marzyc :) za to cena jest nie przeciętna :) za większy dysk i port hdmi 700zl +
dokładnie, zadna rewelacja chyba ze dysk to tylko "gadget"....
Eee tam, kto chce to kupi sobie dysk na Allegro i może mieć ile chce GB :P.
A dla Koreańczyków o tyle będzie dobrze, że dostaną PS3 z 80GB w standardzie, być może w ogóle nie dostaną 20/60GB.
@ Bukajaszaa
Naucz się czytać ze zrozumieniem, Sałat nie napisał że "Microsoft wypuścił na rynek X360 Elite z HDD 120GB i napędem HD-DVD". Już rozumiesz że chodziło o napęd zewnętrzny?
1553 zł !!?? brał bym od razu, cholera... u nas idzie za 2500zł...
spoiler start
qurwa
spoiler stop
Za 1550 zł też bym brał, ale jeśli będzie w Europie to będzie kosztować z 2,5k :/
tu chodzi o to, ze 80 gb zastapi prawdopodobnie 60 gb i cena modelu 80gb powinna osiagnac niedlugo cene modelu 60 gb
W Europie wałkują takie ceny, bo i tak wiedzą, że kogo nie stać to nie kupi, a kto chce kupić to i tak wyda więcej.
@ .qam
Widzę, że inteligentni ludzie jeszcze istnieją :) THX !!
Niektórym trzeba specjalnie tłumaczyć sens danej wypowiedzi (posta)
Żeby nie robić OT. Na youtubie widziałem jak koleś podłączał do PS3 zwykły HDD 400GB, oczywiście SATA
Żeby nie robić OT. Na youtubie widziałem jak koleś podłączał do PS3 zwykły HDD 400GB, oczywiście SATA
I to by było na tyle w temacie większych dysków do konsoli. Można mieć je już dziś za dużo mniejsze pieniądze niż gdyby taki zestaw zaproponowało Sony.
wolfikx --> Pewnie nigdy. 80GB wersja będzie tylko dla Korei. Dla Europy i USA może być najwyżej sam dysk.
peter123456 --> Słabo to delikatnie powiedziane. Sprzedaje się tragicznie i to nawet pomimo faktu, że na dzień dobry zaserwowali Japończykom 10% niższą cenę.
No niezle... w końcu pojawi się Playstation 3 ale kosztuje aż 1553! Jak dla mnie to dużo... Poza tym jeśli się nie mylę to te dwie odmiany z HDD nie będą oczywiście kosztować tyle samo bo to by było głupie...
Kaczorowy - mylisz sie ;] za jakis czas w ogole nie bedzie wersji 60 gb tylko 80. caly ten myk polega na ulomnosci ludzkiej percepcji :) 60 gb to tylko polowa 120 gb z x0 elite, ale 80 to juz prawie 2/3, choc subiektywnie oceniamy roznice jaka duzo mniejsza - dlatego sony zmieni 60 gb na 80, koszt to dla nich zaden ;]
No i po co to? Zwykły marketing, prostota i wieczna rywalizacja między MS a Sony. Uważam, że jest to rzecz zbędna...
Rywalizacja między MS a Sony zbędna? Człowieku gdzie ty żyjesz. Konkurencja tylko daje nam plusy