Już 40 milionów PS2 w Europie
W Europie poszło 40 mln. PS2... czemu więco do cholery traktują ten rynek jak trzeci świat? Denerwuje mnie to. Jesteśmy dużo większym rynkiem niż Japonia a mimo to wciąż musimy czekać na gry po pół roku (jak mamy szczęście:).
bobrock ---> Może dlatego że firma Sony ma swoją główną siedzibę w Japonii i tam też powstała?
PS2 górą!
bobrock chyba tylko rynkiem pirackim HEHEHEEH i po 2 ciesz sie ze jeszcze wychodzi ok 20-30 tytlow w miesiacu bo na xboxa to 2 na miesiac
grubas22 ---> Jesteś fanboyem Sony i ciężko się czyta Twoje komentarze. Może czasem byś się zastanowił, czy warto cokolwiek pisać?
Cainoor >> zawsze mógł napisać coś w stylu "Sony roksuje, Mikroszit śmierdzi starymi skarpetami Billa" :)
Mnie też wkurza traktowanie nas jak III świata, weźmy choćby takie Okami lub najnowszy hit zza oceanu FFXII. Trzeba czekać. Mam nadzieję że z grami na PS3 będzie inaczej, ale wiadomo czyją matką jest nadzieja :) A w ogóle PS2 rządzi! :) To idealna sprawa dla mniej zamożnych fanów dobrych gier których nie stać na LCD i next-gena.
CHESTER80 ---> Ciekawe ile Japońce będą czekali na Gothic 3 :) [może już mają, nie wiem]
Cainoor >> nie porównuj wspaniałych konsolowych gier z tym niemieckim bublem ;)
Wieeesz... Final Fantasy to ja nawet w kinie nie widziałem :P
Nie grzesz !!!! :P
40 milionów... Heh, tak chciałbym być tym 4.000.001 posiadaczem konsolki... ;(
Tylko że niektórzy kupili drugi raz PS 2 bo im się pierwsza zepsuła . . . tak to jest niestety ;/