Idealny sprzęt komputerowy dla entuzjasty Half-Life 2
Rewelacyjne.
co tu duzo mowic komp wyglada rewelacyjnie!!!, ja chce taki sam :)))
Tuning swietny. Szczerze mowiac, lepszego nigdy ( w necie ) nie widzialem!
Fajne , w wakacje robie to samo z blaszaczkiem !
Ciekawe co ten kolo zrobi jak przełożą premierę tego Haaf Lajfa dwa o kolejne pół roku, a następnie ogłoszą że sorry ale gierka ukaże się tylko na konsolę.
Poza tym nie podopa mi się to co zrobił z myszką i tą śliczną lkawiaturą Logitecha - barbarzyństwo !
Wogóle ten jego kom bardziej się kojaży z Falloutem niż z HL.
Misio-Jedi, dokladnie to samo mialem napisac, pewnie cholernie ciezko uzywa sie takiej chropowatej myszy :)
Ale wyglada i tak pieknie.
fest bajer!! naprawde buda jest konkretna :D ale podzielam zdanie innych mianowicie, klawiaturka kijowo wyglada
Ale nie podali ci siedzi w środku (widać tylko że płyta Abit DF-7)
Misio-Jedi - nie dosc ze sie kojazy z Falloutem to wystarczylo by zlokwidowac logo HL2 i zamiast niego dac Fallouta i bylby w pelni Fallouttowy - tam wszytko jest Falloutowe procz loga :)
co do mychy - imho za bardzo chropowoata, zle by sie nia gralo :|
a komp musi miec zajebiscie dobre chlodzenie - zeby farba sie nie przytopila :|
zreszta nawalil wsztkiego do srodka tyle, ze naprawde musi miec dobrze chlodzenie, aby mu sie procekk i karta grafiki nie przepalila
SULIK --- > Obudowa jest Falloutowa, no apoza tym wiadomo że Fallout na tym kompie pójdzie napewno, ale czy pójdzie HL2 - tego nie wie nikt ;)
wow !! zajaweczka ten make up :) tylko jeszcze lomem przedzielic triche wysadzic kwasu dodac moze na minie postawic-to juz extreme- i jazda :)
achlozenie wybierz ciekly wodor :)
Moja obudowa (do następnego kompa) będzie fajniejsza ! - W kształcie Misia-Jedi. Kupię w sklepie z zabawkami dużego misia( i uszyję dla niego pelerynę jedi oraz dorobię mieczyk świetlny) A płtyka CD będzie wyjeżdżała na języku.
Sulik----------------->Wejdz na adres pod linkiem. Mi sie takie tuningi bardziej podobaja, co nie oznacza ze ten HL 2 jest zly:)
jeżeli ktoś mi taki kupi to się z nim ożenię
Koleś jest tak zakręcony, że ja cię nie mogę... To jakiś fanatyk religijny. Żeby tak przerobić kompa to na serio trzeba być "entuzjastą". Mi się to podoba...
Misio--> Gorzej będzie jak komp zacznie się przegrzewać i misiu zacznie puszczać znaki dymne;P
jak sie ozeni to chyba jednak chlopak :P czyz nie ? :P chociaz kto wie ... :D
Misio-Jedi -> tylko zrób dokumentację fotograficzną w czasie przerabiania pluszaka :D Koniecznie :)
niepyt------------------>
jeżeli ktoś mi taki kupi to się z nim ożenię
Jesli to chlopak....:D muahahahahahaha
Moge sie założyc że Radek X800,Athlon 3,2 i 1 GB Ramu na pewno tam wsadził,w przeciwnym wypadku napewno by takiego kompa nie zrobił.Zresztą w stanach po jednej wypłacie można kupic takiego kompa że głowa boli wiec skoro goście mają kase to czemu nie.
a ja jak bym mial siedziec przy takim kompie to by mnie po 5 min szlag trafil....