Guild Wars 2 [PC] - Trailer #1
wygląda fajnie, ale nie ma co sie kierować trailerem to one wszystkie są fajne ...:/
nice :D czekam z niecierpliwoscia :) up. zobacz ze ten trailer jest robiony na silniku gry wiec juz jako takie wyobrazenie mozna sobie dac :)
Dawno nie widziałem tak dobrego trailera. Jedyny MMORPG w którego mam ochotę pograć po tym trailerze. Świetne lokacje i postacie. Zobaczymy co z tego będzie:)
bardzo ciekawe klasy, z poczatku mialem wrazenie ze to Final Fantasy w wersji USA ale to jest o niebo lepsze :]
abonamentu za gre nie będzie wiec moze sie skusze...
Jesli tak jak w jedynce kazdy bedzie miec swoja kopie gry to ja podziekuje ... Guild Wars to straszna lipa
dla mnie to bylo ciekawe rozwiazanie, cos innego od reszty mmo. Gralem w podstawowa, pierwsza wersje GW. Spedzilem wiele godzin. Byly bledy ale mam nadzieje ze w GW 2 zostana poprawione. Trailer jest swietny. Lokacje znowu zapierajace dech w piersi. Strasznie smaczny kasek xD
Czyli trailer do WOTLK nadaj na 1 miejscu ;p
Myslisz chyba o intro, bo trailera jako takiego nie kojarze wcale?
Jesli tak, to chyba lekka pomylka jest porownywanie animacji robionej przez takie studio jak Blizzard z filmikiem zrobionym na silniku gry.
To raz, a dwa to akurat intro WotLK jest IMO najslabsze z tych WoWowych.
Gra będzie świetna już niemoge sie doczekać.