Gameplay.pl na Steamie - czyli gramy dalej
Mam nadzieję że będziecie też wracać jescze do TF2 bo teraz nie zdążyłem się zapisać jak coś Rock masz mnie w znajomych na Steamie pod nickiem Raptor Avatarpl
Nie określiłeś w ankiecie o którego cs'a chodzi(1.6 czy source)a wbrew pozorom różnica jest duża. Fani jednej wersji zazwyczaj nie lubią grać w tą drugą ;)
Świetny gameplay, kiedy można się spodziewać kolejnych z Brink? :)
Czyli generalnie to Twoje nastawienie do gry się zmienia, Rock? Bo widać, że jakoś bardziej pozytywnie :)
Mam takie 2 pytanka - czy ten soundtrack to jest z Brinka? I jak gra bez frapsa u Ciebie działa? Ile klatek mniej więcej?
edit. jeszcze coś - czy w cutscenkach widać modele postaci, które naprawdę brały udział w walce?
Kusisz tym Brinkiem Rock, kusisz jak cholera.
Dopóki go nie zakupię, proponuję CoD:BO (Zombie), TF2 lub Fallout 2.
MW2 albo BO reszty gier nie posiadam. L4D kiedyś zakupię :). Ogólnie fajna sprawa z tymi eventami. Nie każdemu by się chciało to organizować także dziękówa Rock.
To w końcu Brink jest fajny czy nie? :) Gdy obejrzałem twoje pierwsze wrażenia z Brink, grę sobie odpuściłem i skazałem ją na poniżenie w moich oczach, a teraz widzę jeden z lepszych MP. Czy takie zgranie zespołu, że wszyscy idą grupką i eliminuję kolejnych Lone Wolf'ów występuje często czy akurat teraz ci się trafiła taka gra? Na ile oceniłbyś teraz grę? Jakbyś ocenił grę bez lagów w 60FPS ? Polecasz czy raczej na razie odmawiasz?
Brink przekonuje mnie do siebie coraz bardziej. Czy polecam? Jeszcze nie na 100%, ale zaczynam odczuwać zadowolenie, że kupiłem.
Sobota o 20 TF2?
Orlando: Mam nadzieję, że tym razem będzie mapcykl jakiś :)
l4d2 to w trybie vs by było? 8 graczy max?
Brinka prędzej czy póxniej planuję zakupić, zamiłowanie do ET robi swoje. Poczekam, aż trochę stanieje, bo drugi Portal i nowy Mortal skutecznie zasoby mojego portfela uszczupliły, a tu co raz więcej ciekawych tytułów się szykuje :D Niestety takimi materiałami powodujesz, że wytrwałość w moim postanowieniu może szybko okazać się niewystarczająca :P
Dla mnie najlepszym wyborem po TF2 spośród wymienionych pozycji byłby Left 4 Dead 2. Zombie to dosyć miła odmiana od ciągłego grzmocenia ludzi z krwi i kości :)
W dodatku w odróżnieniu od Black Ops posiada tryb w którym może uczestniczyć nawet 8 osób, więc i ten aspekt działa w grze na plus.Chociaż moim zdaniem i tak w LFD najlepiej sprawdza się tryb kampanii w 4 osoby, ale i zabawa w większej grupie też na pewno przypadnie mi do gustu :)
Gdybym posiadał Brinka, to bym na niego zagłosował, ale nie mogąc uczestniczyć w evencie, takie rozwiązanie byłoby całkowicie nielogiczne :)