Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Digital Domain promuje efekty z nowego Trona

06.01.2011 12:57
Scott P.
1
Scott P.
139
Generał

Ich tytaniczna praca zostanie z pewnością nagrodzona nominacją do statuetki Oscara. Nie zostanie.

06.01.2011 13:00
eJay
2
odpowiedz
eJay
254
Quaritch

gameplay.pl

A to czemu? Są z finałowej piątce, wątpię aby odpadli w starciu z taką Alicją w Krainie Czarów.

06.01.2011 13:21
😃
3
odpowiedz
zanonimizowany705317
7
Centurion

:D Z Alicją w Krainie Czarów :D
Ale tak na poważnie, na tym filmiku widać jak dużo czasu i pracy poświęcili na stworzenie tego filmu i to na pewno będzie docenione

06.01.2011 13:26
Madkongothonurgh
4
odpowiedz
Madkongothonurgh
72
Generał

Światłocyków? Chyba bardziej pasowałoby światłocyklów? :)

06.01.2011 13:28
eJay
😃
5
odpowiedz
eJay
254
Quaritch

gameplay.pl

Miałem dylemat czy postawić "c" przed k czy "l" po k ;)

06.01.2011 13:42
Scott P.
👍
6
odpowiedz
Scott P.
139
Generał

Bo tak podpowiada zdrowy rozsądek. Tron nic nie pokazał, czego byśmy wcześniej nie widzieli. Do tej całej chorografii walki i wyścigów, pościgów dodał jedynie odrobinę pikseliozy. A twarz odmłodzonego, Jeffa Bridgesa do najlepszych nie należała.
Gdyby pozwolono nam, chociaż zwiedzić trochę ten świat i pokazano nam coś oszałamiającego to bym powiedział, że zasługuje. Ale oni przenosili nas z jednego zamkniętego pomieszczenia do drugiego. W których nic nadzwyczajnego nie było po za neonami. Na świecie pewnie jest gdzieś klub nocny mający taki wystrój.

Alicja pokazała więcej od strony wizualnej niż Tron a do tego w reżyserował ją Tim Burton któremu wszyscy liżą tyłek.

Tron zasługuje na nominacje i statuetkę w kategorii najlepszy soundtrack

06.01.2011 14:05
Rock Alone
7
odpowiedz
Rock Alone
63
Konsul

Bardzo fajny materiał. Film oglądałem z przymrużeniem oka i był zupełnie zjadliwy. Muza, co potwierdza dzisiejszy filmik, boska.

06.01.2011 19:48
8
odpowiedz
Lokonhinio
5
Junior

Byłem w multikinie na wersji 3D i mimo ze film sam w sobie mi sie podobal to 3D to tam chyba tylko napisy byly... W porownaniu do Step up 3D to to nawet do tarcia chrzanu sie nie nadaje.

06.01.2011 20:27
sekret_mnicha
9
odpowiedz
sekret_mnicha
265
fsm

GRYOnline.plTeam

Bardzo solidne, nienachalne 3D. Podobało mi się. Wrażenie mniejsze, niż podczas oglądania Avatara, ale na pewno lepsze to, niż wyskakujące z ekranu ręce czy głowy.

A sama prezentacja efektów sympatyczna, widać, że kupa roboty została włożona w powstanie filmu.

06.01.2011 20:38
Coy2K
10
odpowiedz
Coy2K
112
Veteran

za mało ujęć z green screena i surowych renderów a za dużo gotowców... wyglądało to bardziej jak rozszerzona wersja trailera niż materiał zza kulis, a szkoda, bo można to było ciekawiej zaprezentować. Brakowało nawet takich oczywistości jak wypowiedzi "Lead Artistów" itp.

gameplay.pl Digital Domain promuje efekty z nowego Trona