Diablo III [PC] - Gramy w Diablo III beta - po zmianach
adziaaaa, ogieńń!!
sory za spam ale wyskakiwał mi błąd dlatego dodałem jeszcze raz i tak się uzbierało sry
łooo, ja chcę to na konsole!!
No cóż teraz pozostaje tylko czekać na premierę i trzymać kciuki a żeby ta odbyła się jak najwcześniej.
Shut the fuck up all. Niby Yuena się czepiałem przy ME3 (Spoilery itp.), lecz jak wtedy wspomniałem. Nic do niego nie mam i jest spoko. Wam jakoś żal dupę ściska, bo on nagrywa materiały i zgarnia za to kasę? Dla mnie jest spoko i się nawet ciesze, że w końcu więcej jest z nim materiałów.
Ja tam włanczam tom recenzjem i dobrze jom mi siem ogląda xD
Sposób pisowni celowy ;p
ja bardzo lubię słuchać tego recenzenta, podchodzi do videorelacji ze sporym luzem przez co ma sie wrażenie jakby pytało się "z czym to się je" dobrego kumpla a nie "Pana recenzenta"
druga sprawa, że nie robi tego bardzo irytującego siedzenia w menu głownym podczas gadania. Chyba jedyna osoba w tvgry.pl, która autentycznie posiada podzielność uwagi i nie traci czasu przez pół materiału na mazianie kursorem po opcjach
Fakt ze mi tez kiedys nie podchodzil (merytorycznie ok, ale strasznie usypiajacy glos ma). Niemniej fakt pozostaje faktem - gosc ma zwykle konkretny plan w swoich materialach i konsekwetnie go realizuje.
Paradoksalnie akurat w tym materiale nie mial zbyt wiele do przekazania (zakladam ze dostal zlecenie odswiezenia uwagi w temacie bety D3) bo i sam temat przewalkowany jest konkretnie. Dlatego w materiale ktory mial traktowac o ostatnim patchu mowil glowenie o wczesniejszych zmianach lub nie mowil o nich w ogole :)
Zrobienie teraz dobrego filmiku z bety D3 graniczy z cudem bo ile mozna krecic to samo w inny sposob.
[16]
To trochę kiepskie porównanie, bo na tle Dela każdy wypada über profesjonalnie.
Gość ma ubogie słownictwo, ledwo kleci poprawne zdania, tony pomyłek. Dobry kolega? Raczej domorosły grajek. Lepszych nie ma? Współczuję.
Bardzo fajny "gramy" oby tak dalej.
Siema Yuen! Fajne gramy, kiedy będziesz "cheesował" z Wonziem w SC2 na "JustinBieber.TV"?
jestem w pełni usatysfakcjonowany Diablo 3 dawać mi już w moje łapki!
Myślałem że blizzard ma jakieś swoje pomysły a to wygląda jak nowe MU Online.
Zawsze jak oglądam filmik na tvgry.pl to nie mam przycisku play/stop i przycisku żeby powiększyć na cały ekran. Ktoś wie może jak to rozwiązać ?
Mnie się już tvgry z Yuenem kojarzą i nie wyobrażam sobie tego serwisu bez niego. Lubie ten trochę nerdowy, znudzony głos ;)
ja jestem zadowolony , grałem już każdą postacią i jest naprawde mocno pozytywnie !!! Nie mogę się doczekać !!
@ reksio
hehe dokladnie :)
A tu na forum co drugi to mlody profesor Miodek
Lepiej późno niż wcale, Von Zay już to wszystko zdążył pokazać kilka tygodni temu no ale nie wszyscy go oglądają.
Spoko materiał Yuen dobrze że go zrobiłeś :) im więcej diablo tym lepiej, dobrze jest posłuchać co tam się w tej becie wyprawia hehe ;)
Ahhh już nie mogę się doczekać dej sieczki <3
Czekamy na gramy już po premierze :) Mnie beta nie zachwyciła, głównie przez swój słaby poziom trudności - potworki padają na 2-3 hity. Oby w pełnej wersji jakoś to poprawili. Poza tym jest w miarę ok, choć do drugiej części trochę brakuje (jeśli ta beta faktycznie odzwierciedla, jak będzie prezentować się pełna wersja).
Robercik29--> Tak to jest. Dzieci chca trollowac a tylko spamuja.
Na szczescie nie wszyscy sa takimi "koksami", ze jak z nimi nikt face to face nie gada to sie czuja
mega hiper zajebisci i obrazaja wszystkich do okola. Yuen jest spoko.
Ehh...Blizzard robi z D3 to samo co zrobił z WoW'em przez lata, upraszcza jak tylko się da, żeby wycisnąć kasę od niedzielnych graczy. Nie będę ukrywał, że na D3 byłem dość napalony ponieważ spędziłem trochę czasu przy dwóch wcześniejszych tytułach. Gra gdzieś w 2009 roku prezentowała się jak dla mnie całkiem dobrze. Blizz przez 4 lata wprowadzał do gry wiele ciekawych i obiecujących systemów tylko po to, żeby przez następne 3 lata niemal wszystkie je z gry wyrzucić, a ostatni poziom inferno widać, że jest zrobiony pod azjatyckich graczy (zbroje wyglądają tam komicznie). Zobaczymy jak to będzie wszystko wyglądać w finalnej wersji, jak na razie kolejna świetna seria, która zostaje popsuta przez nadmierne uproszczenia w celu zdobycia jak największej ilości graczy co za tym idzie pieniędzy od nich. Na chwile obecna do grania w D3 zachęca mnie to co twórców przy jej robieniu, czyli chęć zarobienia kasy na domu aukcyjnym, a nie sama "miłość" do gry, a to nie dobrze świadczy o samej grze.
Dobry materiał Yuen co do Diablo to czekam na pełną wersje nie pogram to nie będę wiedział, czy jest dobra czy nie.