Diablo III - Barbarzyńca (PL)
ciekawe przedstawienie postaci i świetny lektor, potrafił się wczuć w grę, głos barbarzyńcy też dobry
Widzialem jakis czas tamu wersje angielska tej samej prezentacji Barbarzyncy, ale po tym co tu zobaczylem, a bardziej uslyszalem, musze przyznac, ze polski dubbing zapowiada sie bardzo ciekawie, i moze to byc pierwsza gra od bardzo dawna, ktora zainstaluje w wersji PL.
Szczerze to nie wiem jak wy, ale mi to już nie wchodzą te filmiki i artykuły z gry .... nie wiem ile można robić grę 200 lat ? Powaliło ich nie źle. Porażka. Niech wydadzą grę i tyle a nie puszczą w świat badziewiarski filmik, którym się ludzie podniecają ...... żenada.
Też nie moge się doczekać jednak nadal nie wiem kim zagram. Jakoś te klasy postaci mi nie podchodzą. Barbarzyńcą w Diablo II grałem tylko do połowy drugiego aktu a później przerwałem.
@ Franusss
Gre zapowiedziano w 2008 roku, release zaplanowany na 15 Maj 2012, co o ile sie nie myle, a konczylem mat-fiz, daje nam 4 lata. wiec do 200 brakuje jakos 196 lat. Ale nic, wazne by troche potrolowac - to jest dopiero zenada, jezeli po raz tysieczny czyta sie ten sam ciagle powtarzany belkot :)
Świetny polski dubbing. Dobrze, że polski gracz ma możliwość zagrać w grę w pełni zlokalizowaną. Jesteśmy Polakami więc szanujmy nasz język. Zawsze mamy wybór. Jak się komuś nie podoba może zainstalować inną z dostępnych wersji. Wielki plus dla Blizzarda, że myśli też o polskich graczach. Czekam na 15 maja :) gra zamówiona już dawno w preorderze. Wszystkie inne pójdą na urlop :))
Bardzo dobry filmik jednak wciąż nie jestem zdecydowany co do klasy. Ale myślę że to będzie barb, a polski dubbing zapowiada się na coś podobnego w dII więc jest gites.
Zabawne, bo chciałem grać właśnie Barbarzyńcą. Niestety się rozmyśliłem i wybrałem ostatecznie Witch Doctora :) Dobrze grało mi się nekrosem, btw. lubię "pokręcone-skomplikowane" (jak na Diablo) klasy :)
[2:03] SSJ3 :)
Glos barbarzyncy duzo lepszy niz w D2, ale do angielskiego oryginalu ciagle daleko.
anubis98pl w rzeczy samej dubbing palce lizać.Ja w sumie przez ten dubbing nabędę grę.
nagytow ciągle narzekania na polski dubbing weźcie nie porównujcie angielskiego do polskiego,bo już rzygać się tym chce jak ci ciągle daleko to miej to dla siebie.