CD-ACTION 12/2010
to jakiś żart? Lost w CDA?! numer chyba kupie ze względu na recke BO, Lare i plakaty - szczególnie Geralda
Plakat jak zwykle - szachownica ;(
nie ma nic szczególnego-jak dla mnie
nic o wiedźminie tylko ten plakat no ale przeżyje
Co numer zwiększają oryginalną kwotę 14,99, i co numer piszą że nie chcą na nas zarobić :D Niezła ściema.
[4]fiction, czy CD-ACTION to Caritas wydaje? -_- Weź sobie daruj takie komentarze...
fiction > Kiedys CD-Action kosztował 18,99 więc nie płacz że raz na ile podnoszą cene o złotówke.
Taa, spójrzcie na to że kiedyś kosztował 18 zł za 2 CD teraz 15 zł za 2 DVD Double Layer, więc nie narzekajcie , podnieśli cenę o 1zł a dodali drugą płytę DL która kosztuje 8 zł, więc nie wiem kto bardziej na tym zyskuje My, czy Oni.
Nie mam nic przeciwko nawet 20zł, ale co to za cena co co miesiąc się zmienia? Niech ustalą jedną, stałą, i tyle.
[10] Ale czy to naprawde jest taki problem? Skoro możesz przezbaczyć na tą gazetę nawet 20 zł, to jaki problem. Ja po prostu biorę 2 dychy kupuje w kiosku, a ile mi wyda kasjerka to mnie mało obchodzi.
Jak kupuję dobre czasopismo z dobrymi artykułami i taką masą materiałów na płycie (swoją drogą ostatnio coraz lepszych) to co ja będę zwracał uwagę na wahania w granicach złotówki gdy dodają coś więcej niż zwykle?
Niezły numer , jak zwykle kupię , pełne wersje mnie mało obchodzą - mamy recenzję BO , AC:B , RDR:UD itd , artykuł o Cataclysime i relacje z pobytu targach to wystarczająco dużo :)