CD-ACTION 11/2009
wg. mnie ten numer zapowiada się świetnie jest kilka recenzji na które czekałem już kilka miesięcy. Cover zapowiada się wręcz świetnie ten numer jak każdy inny napewno kupie pzdro.polecam każdemu bardzo te pismo:)
Zapowiada się ciekawie XD
Jak nie zapomnę to na pewno kupię.
Kurde,mogliby wcześniej dać tego Titan Questa,bo bym go nie kupywał w Selgrosie.Ale dla recki Risena musze kupic ten numer.
Najbardziej mnie denerwuje jak świetne gry lądują w zwykłych czasopismach.
W tym miesiącu chyba nie kupię, może mój kumpel kupi to sobie wezmę od niego :D
Fajne artykuły. Dużo o Metro 2033, Assassin's Creed II, Total War: Empire - Napoleon (nazwę celowo zmieniłem!). No i recenzje: recenzja Risen tylko mnie utwierdziła, że to gra dla mnie! :) Z kolei recenzja Borderlands także utwierdziła mnie, ale w tym co już wcześniej wiedziałem: gra może i jest fajna, ale nie zagram w nią przez tą grafikę (NIE CIERPIĘ cell shadingu!). No i obszerna recenzja Operation Flasfpoint: Dragon Rising, jak ktoś lubi, ja nie czytałem bo nie lubię takich gier.
Fajny artykuł o robieniu gier. Całe szczęście, że to część pierwsza bo bardzo lubię czytać o takich rzeczach :) No i artykuł o wybieraniu monitora jak na zawołanie bo właśnie mam zamiar kupić w najbliższym czasie nowy monitor! :D
O, ale przecież jest już nowy numer. Widzialem opis.