CD-ACTION 05/2012
Kupiłbym ten numer, ale niestety Warhammer'a już mam dzięki Biedronka Edition! :P :D
Cezzi,ale nie ukrywajmy Warhammer 40,000: Dawn of War II to najgorsza część jaka powstał liniowa i nudna do bólu.Ja niestety nie nabywałem tej kaszanki po premierze tylko kupiłem by była na półce z serii eXstra Klasyka.Natomiast pierwszy dodatek do niej czyli Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising jest po prostu majstersztyk z uśmiechem ją nabywałem,ale niestety już z deka gorzej było przy 2 dodatku.Co do innych gier Cities XL 2011 to nawet nie wiem co to jest.Tak samo jak jakieś dwie części Return to Mysterious Island
owszem lubię przygodówki,ale niestety nie z takim widokiem.
@Andre25:
Chaos Rising był by świetny gdyby był dłuższy i oferował większą swobodę rozgrywki. Ja kampanie przechodziłem z kumplem w coop i to właśnie przy podstawce bawiłem się najlepiej.
Fajny numer , fajne gierki. Pewnie kupię tak czy siak , ale tym razem Dawn of War II jako kolejna gra do Stimowej kolekcji zachęca jeszcze bardziej.
mr_brain no ja nie miałem tej przyjemności,by Dawn of War II pyknąć w co-pa.Więc wierzę,że z taką zabawą by się cudnie grało.No i jak zwykle będzie co czytać w CDA ciekawe jaką dali ocenę Sillentowi :P
fajny numer - na pewno kupię (głównie dzięki CitiesXL, ale też Warhammer 40k się do tego przyczynił)