Cartoon Games - odc. 346 - Trening
Gdybym tak zaczął robić, to przestałbym mieć czas na granie (patrząc na moją kupkę wstydu). Gdybym przestał grać, kupka by rosła, więc musiałbym pompować więcej... błędne koło...
Ja zamiast tego mam kupkę: "czeka na odwlekany upgrade kompa, bo nie mam zamiaru kupować GPU w cenie używanego auta" :).
Gdybym tak zaczął robić, to przestałbym mieć czas na granie (patrząc na moją kupkę wstydu). Gdybym przestał grać, kupka by rosła, więc musiałbym pompować więcej... błędne koło...
Kupka wstydu gier komputerowych czy to na konsole cyz na pc przestała rosnąć. Jakoś naucyzłem się - że cyfrowe rzecyz nie znikają nagle ;p
Natomiast problem mam z planszówkami i karciankami i bitewniakiem - nie gram - te gry znikają bo dodruki się kończą - to kumuluje. A raz na rok robię czystkę - często w folii sprzedawane bo zauważam że miejsce się skończyło.
Jak ja bym chciał mieć więcej niż 24h w ciągu dnia lub umieć się ograniczyć do jednego hobby!
Myślę, że przy takim postanowieniu większość graczy raczej szybko "przegrałaby" kupkę wstydu, choćby tylko po to żeby uruchomić i mieć z głowy :P
A czym jest kupka wstydu? :D tylko tym że kupiłeś ale nie uruchomiłeś? Czy kupiłeś i nie zagrałeś tyle co chciałeś?
Co to za sens byłby włączyć byle 'usunąć tag' z kupki wstydu?
Ja to widzę tak, że są to rzeczy które kupiłeś bo chciałeś zagrać, ale nie zagrałeś - i w sumie wstyd że kupiłeś na wprzód - kupka 'wstydu'. Uruchomienie by odstukać nie usuwa wstydu :D Co więcej - według mnie to jeszcze głupsze XD i dwie pompeczki za manipulacje.
Muszę spróbować... będzie może z 10 pompek.
Ja zamiast tego mam kupkę: "czeka na odwlekany upgrade kompa, bo nie mam zamiaru kupować GPU w cenie używanego auta" :).
Nawet używane auto można kupić taniej. I nawet nie mówię o jakimś 30-letnim rzęchu. :D
to nie powinna byś kupka wstydu... tylko za każdą śmierć w Elden Ring
Aj nie raz na takie pomysły wpadałem. Generalnie spoko - tylko np za śmierć to było powiedzmy 10 pompek. Generalnie easy - dopóki nie padniesz 10 razy podczas rozgrywki i zaczynają się ręcę trząść ze zmęczenia i tylko giniesz więcej.. ofc liczba pompek pod indywidualne predyspozycje XD ale fakt kuli śnieżnej istnieje w tym sposobie
Przy obecnej modzie na Elden Ringa to spodziewałem się tekstu "pompka za każdą śmierć".
Takie podejście mogłoby być jedynym pozytywem istnienia kupek wstydu a do wszystkich czytających ten mój komentarz - wszystkim wam (poza paniom) życzę takiej rzeźby jak u gracza na komiksie z prawej zaś samym paniom tyle życiowych sukcesów co zaległości odłożonych na kupkach wstydu najbardziej zainteresowanych premierami gamerek.
mam metodę, że jeśli przez rok nawet nie pomyślałem o jakiejś grze z kupki lub jej nie odpakowałem z folii to wywalam ją ze stosu, w ten sposób odpadło mi kilkadziesiąt tytułów
Chyba poza pompkami to jeszcze łyk odżywki i strzał z testosteronu :D Takiej sylwetki na pompeczkach (czy w inny naturalny sposób) nie uzyskasz.
Jakbym tak robił byłbym tak chudy jak powinienem