Cartoon Games - odc. 325 - Warzone
No w końcu tytuł zobowiązuje "Warzone"
Widzę, że humor na golu nadal opiera się na stwierdzeniu faktu.
Lepszy taki niż twój.
A skąd wiesz?
Pytanie retoryczne.
Marne i suche. Taki komiks to sam wymyśliłem w trzy sekundy po przeczytaniu newsa dot. warzone.
"Krytykować - udowadniać autorowi, że zrobiłbym to dużo lepiej, gdybym tylko potrafił".
Przecież nie krytykuję, lecz od razu odrzucam w takiej formie w jakiej jest.
Szalejesz ostatnio Otis z komiksami :)
Nie sądziłem, że sprzedaż Call of Duty wyniknie nie z sprzeciwu wobec behawiorystycznych manipulacji poprzez agresywną monetyzacje, nie z powodu wysokiej ceny słabego pod względem jakości produktu, ani nawet toksycznych treści, które niesie ze sobą gra, a głównym powodem po prostu będzie brak możliwości włączenia jej.
W takiej sytuacji gra powinno dostać 0/10 od recenzentów bo nie da się ocenić czegoś co nie chcę się włączyć. Nawet gry Bethesdy da się włączyć
A dlaczego gry nie da się włączyć? Bo ktoś ma mały dysk z czasów świetności PSX?
Kiedyś połączenie było wolniejsze ale gry zajmowały po 10/20 gb, zostawiało się na noc i się pobrało, dziś łącze jest szybkie ale gry zajmują nawet i 150 gb i na przeciętnym łączu noc (6h) już nie wystarczy, dajcie spokój z takim graniem. Trochę to wina producentów bo mogli dać możliwość opcji pobrania na dane ustawienia graficzne a teraz się obudzili ze niby na xbox series s będzie taka opcja, bo wydawca nie wie ile pobiera się gra 150 gb i ze przeciętny user ma dysk 480 gb.
Kiedys to mialem 3GB Caviara, partycji do h: i sto gier.
Skoro przecietny user ma PC "do internetu" a uzywa "do gier", to powinien miec realistyczne oczekiwania.
Co ma internet i dysk do sprzętu skoro konsola do gier tez posiada 500 gb, ja tobie mówię o długości pobierania gier zajmujących po 150 gb dla przeciętnego usera.
Browary Tyskie powinny ich pozwać za wykorzystanie nazwy. Na budynku jest napisane "Tyskie Warzone" ;-).
Dobre.
Jak zwykle śmiech przez łzy, bo wchodzimy w nową generację konsol gdzie 1TB dysku będzie kosztował majątek. Jedyne co może uratować sytuację to lepsa kompresja i funkcja Velocity w Xboxach pozwalająca pobierać jedynie potrzebne dane.
Nie uśmiecha mi się większa waga cold war od MW, pobieranie 12 h 250 GB dla jednej gry.
Jakie to prawdziwe