Battlefield 3 [PC] - teaser #2
Wygląda świetnie. Na pewno kupię wersję na PS3.
A ja na pewno kupię na PC...Tylko będę musiał się przestawić na Win7 i dokupić ze 2 GB RAM...
wreszcie grafika poszła ostro do przodu bardzo mnie to cieszy juz teraz grafika nie jest hamowana przez konsole bo ta gra powstaje głownie na PC!!!
A JA NA PEWNO NA PS3 !!!!!!!
@kolt122 - z tym głównie na PC to zdeczka przesadzone, ale nie ma wątpliwości, że te oświetlenie (mimo, że trochę takie z dodatkiem bieli jak w BC2 podobny filtr) będzie na PC sprawiało wrażenie fotorealizmu. Także kupię na PC tylko czekam na jakieś minimalne wymagania bo chcę zamówić edycję limitowaną a nie wiem czy moja karta da rade z detalami na Full w DX10 - jeżeli tak to biorę w ciemno.
Tym razem wolę wersję na PC, ale jeśli BC2 grałem na średnich w singla, to wątpię aby uciągnął "trójkę" ;( Trzeba Win 64 bit, bo 32 czyta tylko 3 GB Ramu :/
gra wyglada nieziemsko ale wymaganie tez ma kosmiczne(chyba skonczyla sie era gier na xp czas zdobywac nowe wersje i do tego wydawac kase na dodatkowy ram i karty graficzen)
ten teaser malo mowi ale czegos sie mozemy dowiedziec np.powroci czolganie sie tak bardzo przeze mnie wyczekiwane(jesli ten teaser nie klamie)
Nie przesadzajcie. Skoro gra jest głównie robiona pod PC to musi być dobrze zoptymalizowana. Oczywiste jest to że skoro gra czerpie z DX11 to te wymagania nie będą niskie, chociażby z tego względu...Do premiery jeszcze jeszcze ho-ho, mają kupę czasu żeby zająć się optymalizacją (bo w sumie to grę pewnie już mają skończoną), a Wy macie czas i wakacje żeby zarobić trochę na sprzęt...
o ja pierdole ale grafika :O
Stary dobry Battlefield 2 ale w nowej bardzo ładnej szacie graficznej, z tego co widzę nie jest już taka dziwna jak w BC2.. i bardzo dobrze że nie jest :] czekam z niecierpliwością ^^
Ładna grafika