Bądź niczym Hołowczyc lub Kuzaj za circa 3000 PLN!
a monitor będzie widać z tej odległości?
Jam_łasica_ ---> Informacja faktycznie jest cholernie przeterminowana, odpowiedni press release opublikowano już bardzo dawno - tj. dokładnie wczoraj.
jam_lasica to naprawde bardzo swietnie.
czy mi sięwydaje czy to tlyko jest zzwykly fotel kubełkowy któy nawet nie ma siłowników ? za 3000 złociszy to można było by zrobić prawie że prawdziwy kokpit z czymś leprzym niż tlyko FF w kierownicy...
Jam_łasica_ ---> a ja słyszałem o tym jak byłem małym dzieckiem, we śnie widziałem ten fotel i kierownicę, a teraz będziemy o tym pisali bo jak (przynajmniej raz ci się udało) celnie zauważyć "Wczoraj to trafiło do oficjalnej oferty Logitecha".
Poza tym piszemy również o grach sprzed 10 lat, o historii, o tym co zdarzyło się przed wczoraj, rok temu, robimy zestawienia za 5 lecie, za dwa dni wstecz, opowiadamy o przeszłości i powiem więcej, będziemy robili to nadal, jutro, pojutrze i w przyszłości. Jak przyjdzie nam ochota to zrobimy serwis o przeterminowanych newsach. Jest nas w sumie z 20 autorów i choć każdy z osobna nie dorównuje twojej przenikliwości i intelektowi to razem potrafimy wymyślić coś naszym zdaniem lepszego, skoro więc postanowiliśmy napisać tego newsa uznaliśmy że warto o tym poinformować teraz w tej chwili. A ty możesz go przeczytać albo nie, możesz porozmawiać o temacie, albo nie, możesz go zignorować, wszystko dozwolone. A jak masz problem związany z tym że musisz stale komentować to co robimy, robiliśmy i będziemy robić, najczęściej w sposób negatywny, nie zaś rozmawiać na "temat" to najlepiej będzie jak stworzysz swój „Łasicowy Serwis Informacyjny” i będziemy mogli w praktyce sprawdzić co ludzie będą czytali, nasze czy twoje newsy. Dowiemy się czy twoje uwagi co do sposobu prowadzenia serwisu informacyjnego to prawda objawiona, totalne bzdury czy kompensacja stresu.