Bad Ass - Danny Trejo jako Epic Beard Man, czyli 'ekranizacja' internetowego mema
Obejrzę, chociażby dla samego Trejo.;p
Pierwszy raz słyszę o tym memie i o tej całej historii. Dziwne biorąc pod uwagę fakt, że pół życia spędziłem w necie. W każdym razie jeśli o film idzie, to kiedyś może obejrzę - jeśli tu i tam usłyszę, że jest dobry i tego wart, zwłaszcza, że moja lista filmów do obejrzenia na filmwebie zdaje się nie mieć końca i są tytuły, na które ciśnie mnie bardziej. Tak w ogóle czytając wpis przypomniałem sobie o Upadku z Michaelem Douglasem, tam to dopiero był kozak.
kiepsko to wygląda, nic porywającego oraz odkrywczego, film o wkurzonym facecie bez charyzmy, ani to Desperados ani Maczetos ;)
Lulz ten kto nie wie o Epic Beard Man'ie musiał siedzieć w puszczy białowieskiej z żubrami. Stare ale jare - my hearo!
Ja też wcześniej nic o tym nie słyszałem. Jak dla mnie to całe zjawisko memów jest lekko bez sensu. Ktoś puści jakąś przypadkową sytuację do sieci i cały świat się tym jara? A ktoś jeszcze robi z tego film? Dajcie spokój...
A dlaczego w filmie to biali naśmiewają się z czarnego? Poprawność polityczna?
Odpowiedz do moderatora:
Przeciez ten film propaguje dyskryminacje na tle rasy. Wymazano w nim przemoc czarnoskorych. Ma to tyle sensu co robieniu filmu o drugiej wojnie swiatowej, gdzie polska zostaje najechana przez Indian. Jesli moderatorowi to w smak to widze ze swietlana przyszlosc czeka bialych. Sami sie zdyskryminujmy.
lol czarnych po mordzie tłuc nie wolno bo nazwą to rasizmem ale jak meksykanin napieprzy białemu to już w porządku:).