Assassin's Creed II [360] - Dzisiaj o 18:00
No wreszcie ac2 ale gramy czy recka ale chyba gramy
mam nadzieję na obszerny materiał. ......... cenege za opóźnienie jej o 2 tygodnie, najgorsza firma tego typu w polsce.
Ja tak się zastanawiam czy będę dzisiaj oglądał ten materiał...
Z jednej strony już nie umiem wytrzymać i myślałem że mnie Chuck Norris strzeli jak przeczytałem, że gra wyjdzie w Polsce dopiero w grudniu.
Ale z drugiej strony chcę zostawić sobie odkrywanie tej gry, pójść tam gdzie będę chciał i zrobić to na co będę miał ochotę.
Po prostu nie lubię patrzeć jak ktoś gra w grę na którą czekam wiele miesięcy, a ja nie mogę dotknąć pada.
wyjdzie w lutym, a dzięki wspaniałej cenedze pewnie w Polsce pod koniec lutego.
podobno już nie w lutym tylko w marcu why Ubisoft why ?
ja jestem ciekaw jak sobie poradzi cenega z napisami. Pewnie tylko teksty zfilmików i interfejs spolszczą - żal. Pierwasza część miała bardzo dob ry dubbing i nie rozumiem dlaczego teraz dadzą same napisy. to troche zepsuje klimat tymbardziej że nie znam angielskiego więc zamiast podziwiać grafikę mój wzrok będzie skierowany ciągle na dół ekranu - jak w batmanie xD
Pewnie tylko teksty zfilmików i interfejs spolszczą
Nie, napisy w grze też będą.
Pierwasza część miała bardzo dob ry dubbing
Guzik prawda.
to troche zepsuje klimat tymbardziej
Że co? Hah, dobre :D
Wreszcie będzie gramy! Czekałem na to bardzo! Świetnie chłopaki!
JEST!
Że co? Hah, dobre :D
chodziło o to jak by były tylko w filmach i interfejs.To może odpowiesz mi czy każde słowo zostanie przetłumaczone?
Pierwasza część miała bardzo dob ry dubbing
Guzik prawda.
oczywiście porównując do orginału ale zły nie był
nie ma to jak 9 sekundowy filmik. I co sie ludzie jaracie na pecetową wersje i tak dłuuugo poczekamy
tez czekalem 2 lata i juz niemoge sie doczekac
Niestety premierę mogą Świętować tylko posiadacze Konsol ;( PC'towcy Muszą jeszcze swoje odczekać ;(
niemoge się doczekać. oby był gramy i cała redakcja komentowała :D
Jak znam panów z GRY-OnLine pewnie filmik będzie w okolicach godziny 19...
Czyż nie tak będzie?
Fajna misja z altairem jest w ac2 :)
najlepsza gra tego roku bez wątpienia szkoda, że na pc dopiero w lutym lub w marcu
Pomyślcie sobie jak by brzmiały udawane włoskie głosy po polsku. Beznadziejnie. Pewnie dlatego nie zrobili dubbingu.
napisy mi nie przeszkadzają, ale po Risenie straciłem zaufanie do cenegi i jestem na nich zdenerwowany.
oby to było gramy!!!
AC II ^^. Teraz pytanie kto mi da konsole 4 grudnia na tydzień? :D
Juz nie moge się doczekac o 18:00 tu wpadne:D
Wy czekaliście, ja nie :P Jedynka była nudna.
terminatriks skoro piszesz że 5h dziennie to ile mniej więcej zajmuje przejście nowego AC?
według ubi od 30 do nawet 45h, ale czy to prawda. Ac miał być długi a dało go się przejść w 12h.
Wy czekaliście, ja nie :P Jedynka była nudna
może dla nie których - dla tych co nie grali. Dla mnie jet to moja ulubiona i najlepsza gra.
też jestem zniesmaczny, ale mam nadzieję że będzie jakaś zawartość dodatkowa i poprawiona, chciał bym też otrzymać dobrą optymalizację i ładniejszą grafikę xD, i mam nadzieję że będzie dostępna wersja z figurką. A co do wersji konsolowej to znajomy ma xklocka to sobie pewnie troche pogram.
no to czekomy
PANOWIE REDAKTORZY
Jeśli macie Assassin's Creed II przysłane do testów, proszę powiedzcie, czy może jakimś cudem w wersji angielskiej da się ustawić polskie napisy i jak w ogóle język da się ustawić.
Czekam z utęsknieniem na AC2 jedyna była super a do kolegi terminatriks'a radze UŻYĆ GoooooGLe!!
4min..
3min..
Mam nadzieję, że nie zaczniecie gry od początku tak jak w przypadku MW2...
2min..
zostala wam minuta jesli niedotrzymacie slowa stracicie miliony fanów !
1min..
popieram dawido troche to było opciachowe
i nagle nic... ale by był polew
terminatriks - > Widzę, że z tych emocji coś Ci się pozajączkowało ;)
......... cenege za opóźnienie jej o 2 tygodnie
a dzięki wspaniałej cenedze pewnie w Polsce pod koniec lutego
jak sobie poradzi cenega z napisami.
straciłem zaufanie do cenegi
Wyjaśnij mi proszę co ma Cenega do AC II ?
heh juz po :P
Ludzie się przyzwyczaili, a tu zmiany zaszły i teraz trzeba 'jeździć' po Ubisoft Polska :) Gry Ubisoftu wydaje u nas Ubisoft Polska. Cenaga przejęła zaś gry Capcomu które wydawał CDProjekt. A co do omawianej tu gierki to nawet na rękę mi ta mała obsuwa polskiej premiery. W grudniu będzie i forsa i czas wolny na granie.
EJJJ juz 18
Pokażcie te wszystkie innowacje o których mówili producenci ;d
Oraz to jakie są nowe Typy broni... zwłaszcza ten pistolet przymocowany do przedramienia ;d
Cool