13 minut z Call of Duty: Black Ops
:P przeciez juz ze 2 dni temu na necie byl caly gameplay z gry, okolo 5 godzin wystarczy na przejscei kampanii bez trybu zombie czy jakos tak.
Eee... Nie będę sobie spojlerował.
coraz głupsze ale i co raz w tym przypadku efektowniejsze i przemyślane , ps nie mówię ze to dobry kierunek w wszystkich grach ale tu się to sprawdza, choc to już nam serwują na siłę bo widzą ze się to podoba graczom to odświeżony kotlet zrobi swoje zjędzą wszyscy i dostaną sraczki- zapomną i będą chcieli jeszcze
Treyarch ma w stosunku do Infinity dużego + za brutalność, w mw & mw2 ledwo można było się dopatrzyć paru kropelek krwi, a tu odrazu od facków, jakieś tortury, wbijanie noży w ręce. Widać żę gra dla dorosłych, zresztą tak samo było w przypadku CODa5, a sama gra jak zwykle w przypadku codów efekciarska i wogle, gdybym w sierpni nie kupił MW2 to zapewne byłbym już w posiadaniu BO, ale nie widzę sensu wydawania takich pieniędzy dla samej kampanii, gdyż póki co multi mw2 mi wystarcza, wcześniej czy później oczywiście kupię gdyż nowe tryby bardzo mi się podobają. Czekam też na recenzję.
taka sobie ta gra . Mi tam CoD'y nie podchodzą