Robię małe czystki w kolekcji a i pieniądze potrzebne więc mam kilka rzeczy do opylenia. Kto jest zainteresowany - pisać w wątku, dogadamy się :)
Bluza Dying Light z Edycji Premium - cholerstwo ładne, ale na mnie za wielkie (rozmiar L). Stan oczywiście idealny. Świeżo uprana, że pachnie na kilka metrów :p
30 zł + 5 zł przesyłka.
[3] Będę wrzucał po kolei w postach wszystko ;)
Biere sycko za pol darmo.
Napislabys chociaz co masz...
Aaaa... sorrki :P
Zestaw pięciu gier na PS3 - Medal of Honor (2010), Medal of Honor: Airborne, Brothers in Arms: Hell's Highway, The Saboteur, Call of Duty 3. Są w naprawdę spoko stanie. Liczę po 6 zł za sztukę = 30 zł + 10 przesyłka.
Zestaw CD-Action - 36 numerów 2008-2015 + 33 płyty. Idealne dla kolekcjonera, zachowane w naprawdę dobrym stanie.
100 zł + 20 zł przesyłka - to jest naprawdę ciężkie...
Zdjęcie nr. 1
No i figurka Edwarda z edycji kolekcjonerskiej AC IV: Black Flag. Bez zbędnego gadania - ideał, nic nie odłamane itp. Wysyłam w kolekcjonerskim boksie Edycji Bukaniera.
80 zł + 15 zł przesyłka.
Na razie tyle. Piszcie, jeżeli coś Was interesuje. :)
[6] Nie było niestety czarnych bluz tylko białe.
Byłbym zainteresowany figurka, ale przelew będę mógł zrobić dopiero we wtorek, jeśli nie jest ci aż tak potrzebna kasa na teraz i poczekasz do wtorku na przelew to biorę.
Dobra, możemy tak zrobić. Podaj maila to w poniedziałek wieczorem wyślę Ci dane do przelewu. Pasi?
Gdyby bluza to była Mka to bym brał z marszu. 30 zł za bluzę to jak za darmo.
[14] Cóż, z rozmiarami różnie bywa. Nic nie wróżę, może i byłaby na Ciebie dobra. Ja niby też kwalifikuję się do emek ale takie chuchro ze mnie, że i tak wszystko na mnie wisi jak wór kartofli.