MavericKK=> przecież [3] trolluje... c'mon.
Co do wymaksowanych screenów i oprawy (no suprise there): http://www.youtube.com/watch?v=e0jhMPbpeIY
[6] A wiesz gimbusie co to znaczy kilka? Bo na pewno nie 3...
za sjp.pl
kilka
liczebnik nieokreślony oznaczający zwykle liczbę od trzech do dziewięciu
Jaka optymalizacja? Bo rewelacji związanych z grafiką nie widać.
To jak to jest w końcu AC3 jest po polsku czy nie? Bo na screenie z [2] jest pół na pół, WTF?
Already did :)
http://allegro.pl/assassins-creed-3-iii-pc-preorder-key-link-i-dlc-i2776858443.html
Chodzilo glownie o to ze mam slaba sile woli i musialem to zrobic :;;;
mckk zrodla ci podac nie moge. A co do drugiej czesci pytania to - nie. :)
emil - Tayest :D Multik moze byc ciekawy :)
Dodatkowo - Desmond wyglada tak kurcze dziwnie haha
Widze administracja robi swoje jednak i usunela posty ludzi ktorzy wdepli to powkurzac. No okey wiec napisze od nowa
Athlon 7850 @ 3.0ghz x2
4gb ram
HD 6850 1gb vram
na minimalnych 20 fps w miescie 25 poza nim (cos kolo tego) jednak mysle ze to problem mojej sciagnietej z neta wersji :).
Dym14 To nie jest oryginalna gra ale jestem w 100% pewny ze w oryginalnej bedzie dzialac pelne spolszczenie. Dodatkowo dialogi sa wszystkie spolszczone jednak hud menu itp pozostalo po angielsku (dialogi angielske i te w jezyku... ee miejsca pochodzenia glownego bohatera) :D
na minimalnych 20 fps w miescie 25 poza nim (cos kolo tego)
Żarty sobie robisz? Jeśli to prawda to optymalizacja nie istnieje..
jednak mysle ze to problem mojej sciagnietej z neta wersji :).
Raczej na pewno nie.
Lukas zapomnialem dopisac gra na minimalnych i maksymalnych smiga tak samo. Can you run it pokazalo ze powinienem na rekomendowanych ruszyc ta gre a tu 20fps :D
W sumie to każdy Assassin wygląda i działa praktycznie tak samo na każdych ustawieniach więc to nic nowego.. O ile do Brotherhooda assassiny działały dość ładnie tak Revelations działał mi w 25 fpsach.. Trochę dała mi zmiana karty graficzną na lepszą, ale nie wiele. Podejrzewam, że głównym winnowajcą jest słaby procesor.
No to jadziem z tym dalej...
Lukas - zapewne masz w tym duzo duzo racji bo procek jest juz wiekowy troche ;)
Nakreslam sytuacje
*Desmond wychodzi i widzi na jakiej jest wysokosci
Shaun - Naprawde ladny widoczek
I Desmond to co w odpowiedzi widac :P
Na necie jest duzo watkow o dropach FPS w Bostonie wiec mysle ze to nie z moja kopia tak wyglada bo na oryginalnej grze to samo. Jak u was to chodzi?