Witam.
Jak nie dawno prosiłem o radę w sprawie karty tak teraz po jej zakupie pojawił się problem.
Odpiołem starą kartę graficzną. Podłączyłem nową HD 6770, podpiołem kable zasilające no i włączam, no i nic, monitor czyta kartę lecz nic nie wyświetla. Po podpięciu starej jest to samo, nie wiem co się stało ale kart graficznych nie chce wyczytać. WTF, proszę o radę.
fubu - czyta? wyczytać? co to w ogóle za zwroty są?
polska język trudna język?
sterowniki usunaleś? coś pipczy? wyswietla się CIEKOLWIEK?
Aha, nie miałem neta :O, musiałem przywracać system do stanu z przed tygodnia. Było jak napisałem, przed wyjściem do serwisu po nową kartę odpiąłem starą. Wróciłem i podpiąłem nową wraz z kablem zasilającym, podpiąłem kabel od monitora(napis no imput signal znikną). Włączam i czarny ekran i gówno. No to odpinam i podpinam starą kartę i to samo. No to odpinam starą i przepinam kabel od monitora do gniazda w płycie głównej. Poprostu nie czyta mi kart graficznych, nie czytało też tej sieciowej ale przywróciłem system. Jeśli chodzi o jakieś szczególne znaki itp to nie, po wpięciu nowej karty włączał się wiatrak ale obrazu nie było, nic się nie wyświetla, mam usunąć sterowniki od starej karty?napiszczcie ocb.
Obecnie jestem na karcie zapewne zintegrowana nvidia 6100 nforce 400.
O! Nowość. Stara karta działa, tylko, że ja podłączę tę nową to to samo i jak starą to to samo, wszystko się pierdoli kiedy podłączę tę nową. To jest chore. Usunąłem stery Nvidi tej starej karty i nic. Help?