Niby mecz towarzyski ale nie wiem jak w waszych środowiskach kolegacz,rodzinach, ale ten mecz to jak zwykle gra o coś więcej.W germańcach pewnie nie zwracają na ten mecz uwagi, ale u nas jak zwykle otoczka historyczna itd...
Szkoda że towarzyski, bo nie ma stawki i adrealiny. Czy wy podochodzicie do tego meczu uczuciowo, czy jak każdy inny ?
Czy wy podochodzicie do tego meczu uczuciowo...
Tak! Pier...le ten mecz!
Kiedyś się przejmowałem, ale od czasu kiedy w "kadrze" gra prawie tylu Polaków co w Borussii Dortmund to sobie darowałem.
najemcy kontra niemcy, będzie się działo
Najemniczy kontra najemnicy. Mam w dupie ten mecz. Kocham piłkę nożną...ale nie w wykonaniu naszej kadry.
W sumie jeśli wysoko przegramy to jest jeszcze szansa na wymianę trenera :)). Dlatego jestem rozdarty, bo kibicuję oczywiście Polakom, ale zupełnie nie trawię naszego selekcjonera.
Do tego meczu nie podchodzę nijak. Kadra Smudy nie ma nic wspólnego z Reprezentacją Polski, zlepek jakiś piłkarzy, którzy zdania po polsku nie potrafią wydukać. Dodatkowo wielmożny pan trener co chwila obraża się na wyróżniających się Polaków, a zamiast nich woli zatransferować jakiegoś prawnuczka polskiej emigrantki z Kanady, Szwecji czy skądś tam... Co ciekawe ten sam temat dotyczy reprezentacji Niemiec. Tam też Niemców na palcach jednej ręki idzie policzyć...
ElvenArcher --->
W sumie jeśli wysoko przegramy to jest jeszcze szansa na wymianę trenera :))
Oczywiście to zdanie było żartem, prawda ? Przed Euro nie zostanie zmieniony trener.
Przed Euro nie zostanie zmieniony trener.
To trzeba go ustrzelić ;)
Mnie się polityka Smudy nie podoba, jednak zmiana trenera na niecały rok przed najważniejszą imprezą nic już nie da.
Niemcy ponoć mają nie wyjść w podstawowym składzie więc może chociaż remis się urwie. Na pierwsze w historii zwycięstwo bym nie liczył.
Łyczek ==> A widzisz jakąś inną możliwość aby go wyrzucić z kadry (poza ustrzeleniem :))? Moim zdaniem jakby kadra zaliczyła jakąś poważną wtopę byłby jeszcze okazja by coś zmienić. Co za różnica czy pojedziemy ze Smudą, czy z trenerem, który będzie miał kilka miesięcy aby popracować z kadrą? Moim zdaniem niewielka... przy drugiej możliwości jest szansa na jakiś niespodziewany sukces.