Tak moi drodzy, to mój tysięczny wpis na forum. Jednocześnie dzisiaj mija równe osiem miesięcy od dnia rejestracji tego konta. Tysiąc razy mogłem już wam służyć moją wiedzą i doświadczeniem, kierować na właściwą drogę i pomagać wam wszystkim w rozwiązwaniu problemów z jakimi się spotykacie w codziennym życiu.
Dziękuje, że mnie wspieracie i docenianie moją rolę na tym forum. Bo przecież bez was moja działalność nie miałaby sensu. Szczególnie chce podziękować administracji forum, która każdego dnia wiernie czuwa na tym, aby moje przesłanie trafiło do jak największego grona odbiorców i usuwa moje jakże wartościowe komentarze. Ale niezależnie od tego co czeka mnie na tym forum to nie poddam się bo misja musi trwać. I póki klawiatury starczy będę kontynuował moje dzieło oświecenia.
<---Tysiąc razy mogłem już wam służyć moją wiedzą i doświadczeniem, kierować na właściwą drogę i pomagać wam wszystkim w rozwiązwaniu problemów z jakimi się spotykacie w codziennym życiu.
Gratki.
[4] Bo spotykam się z dużym niezrozumieniem społeczności tego forum.
Nie wiem czym ty sie chwalisz. 1000 postów z których prawie każdy jest pełen jadu, wyższości, wulgaryzmów i tępoty wtórnej. Mało tego, piszesz o rzeczach, o których nie masz zielonego pojęcia sobie przypisując absolutna wiedzę.
Właściwie pospołu z pawloki bijesz sie o palmę największego trolla forum.
Pocieszeniem może byc tylko fakt, iż soul jest niezwykle konsekwentny i co jakiś czas nagradza liderów tej kategorii.
Zapewne wprawiłem cie teraz w znakomity humor, bo nic tak nie cieszy trolla, jak czyjes wypociny na jego temat.
Masz w prezencie.
Stereo? A! To ten troll, który uważa, że na konsolach nie da się komfortowo grać.
Bo spotykam się z dużym niezrozumieniem społeczności tego forum.
Jeśli następne Twoje posty będą miały taką samą treść, co pierwszy tysiąc, to nigdy nie spotkasz się ze zrozumieniem na tym forum.
Damian - jeżeli zajrzysz do jego historii to stwierdzisz, ze nie tylko w konsolach, ale w każdym możliwym temacie ma swoje zdanie - koniecznie kontrowersyjne a gdy nie ogarnia to z domieszką 'patrzcie jaki ze mnie kozak'.
Gratuluję, szkoda tylko, że przy levelu masz 6, a nie 8 :D (ale to szczegół).
[4] Bo spotykam się z dużym niezrozumieniem społeczności tego forum.
Nie. Bo łamiesz regulamin tego forum.
Bo spotykam się z dużym niezrozumieniem społeczności tego forum.
RadioGruby ?
[1] Aha. No i co ? Jakbyś napisał 30.000 to by było cos.