Dlaczego latem chcę jeść same owoce, tonę jabłek (np. karton jabłek znika błyskawicznie), truskawki, jakieś lodowate czereśnie z lodówki lub pomarańcze i nic innego nie chce mi się jeść? Jakieś gorące obiady mnie nie obchodzą wtedy żadne, przydałaby się dżungla pod blokiem, w której spędzałoby się 20 godzin dziennie na wchodzeniu na drzewa i rwaniu owoców. Taka małpa ze mnie latem. A i jak latem pije się dużo soków jednodniowych marchwiowych to później błyskawicznie się opalam.
Powiedz coś o tych sokach. Normalny kubuś czy jaki?
To jeden z objawów raka mózgu.
soki Marwit, marchwiowe, data ważności to jakieś 1-2 dni (ale taniej wyjdzie jak kupisz sokowirówkę może :))
Normalny temat, debilne odpowiedzi... GOL.
Co do soku z marchwi. Nie tyle szybciej sie opalasz, co skora nabiera pomaranczowego odcieniu. Mimo iz sok smakuje wysmienicie, radzilbym uwazac z jego dawkowaniem. No i zolkna zeby...
To normalka, ja mam tak samo, w lato jest gorąco to i ja goracego nie chcę jeść...
W zime jest zimno to lodów nie jem, bo ochoty na nie nie mam, do picia goraca herbata.
Latem natomiast herbaty nie chce mi sie goracej pć, tylko zimną mineralkę lub napoje.
Normalka a nie żaden rak mózgu.
Jedziemy do Gęstochowy--> dziwne, bo wlasnie w afryce plemiona koczownicze pija glownie goraca herbate :) najlepiej gasi pragnienie i powoduje odprowadzenie ciepla z organizmu :)