Normalnie brałbym Senki 201 / 202, ale dziewczyna chce coś mniejszego i ładnego, najlepiej jakby było białe / kolorowe (np. zielone), ale mogą być w dowolnym kolorze, ktoś coś? :)
A coś konkretniej? Jedyne AKG na tej WWW do 100 zł mają ciulowe opinie...
http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/761792
Świetne słuchawki, jednak coraz słabiej dostępne, przez co ostatnio zauważalnie podrożały (kiedyś kosztowały 70zł).
Możesz się też zainteresować nad SHP3000.
przez prawie rok uzywalem Ministry of Sound MOS 004. Jezeli mam byc szczery to graja bardzo slabo ale kosztuja wlasnie okolo stowki i widzalem do wyboru rozne kolory. Sam mialem czarno-zolte. ;p
Na plus - kabel nie do zajechania, jedyne slychawki w ktorych nie udalo mi sie rozpieprzyc kabla :D
PrzemoDZ, właśnie o tych słuchawkach m.in. myślałem, bez obrazy, ale takie trochę kobiece właśnie i słyszałem, że niezłe.
Sir klesk, w sumie to dziewczyna nie słucha muzyki za bardzo (słuchawki byłyby głównie do filmów) i zastanawia mnie jedna rzecz:
Jak to możliwe, że te słuchawki są za 39 zł w 1 sklepie a normalnie kosztują 100-120 zł? :O Jakby szło je wyrwać za 4 dyszki to pewnie te bym wziął, nawet kabel mają taki, jaki chciała ("kręcony") :D
Ale o co chodzi z tym "bez obrazy"? Nie jestem posiadaczem, wyglądają, jak wyglądają, ale są wygodne i grają naprawdę dobrze- przed pojawieniem się na rynku Superluxów, był najlepszym wyborem w swoim przedziale cenowym.
Dzisiaj widziałem reklamę w sklepie monopolowym: Przy zakupie 10 butelek, lub puszek Żywca - słuchawki gratis.