Jakie gry wyścigowe polecacie na pc o niezbyt dużych wymaganiach ?
Colin McRae Rally cała seria i Colin McRae DiRT, DiRT 2 i DiRT 3. Need for Speed Carbon oraz blur.
Down@ No Burnout Paradise też fajny. :)
tak jak wyzej chlopaki pisza i bedzie jazdaaa... z mojej strony to jeszcze flatout2...
to tak Most Wanted ten starszy przeszedłem jakies 20 razy ;) , FlatOut2 też, w Colin'a 2002,2004,2005 grałem, zakupiłem Dirt'a (pierwszego) ale jest problemik . Otóż instaluje się pięknie ładnie wszystko, ale gdy sprawdza płytę to dupa :C. Reszty gier niesprawdzałem bo niewiem czy mi pójdą. Grid'a sprawdzałem i niebardzo działał ;/ . Proszę o dalsze propozycje. :D
To może Test Drive Unlimited? A z tym DiRT'em to tą płytę sprawdza podczas kończenia instalacji czy przed uruchomieniem gry? Jak przed uruchomieniem to może wgraj crack'a? A jak nie to poszperaj w Google jak ten problem rozwiązać.
Down@ Jakie gry wyścigowe polecacie na pc o niezbyt dużych wymaganiach ?
Ja polecam Hidden and Dangerous 2, ostatnio sobie przechodzę.
http://www.youtube.com/watch?v=TQr9pMtRefQ
Max Payne 1 - gra poezja, jedna z najlepszych strzelanek jakie kiedykolwiek powstały, rewelacyjna fabuła, nieziemski klimat, każda akcja, cytat z tej gry to miód
na Twojej Intelowskiej karcie nie pójdzie Ci żaden Dirt. Z Burnoutem też będą problemy.
Ja bym szukał czegoś do 2005 roku, gdzie gry miały niskie wymagania, bo Twoja karta nie jest przeznaczona do gier.
[7] jak masz gre oryginal to na bank sie wlaczy moze masz cos z napedem ja mam tez org i bez problemu dziala...
przecież dałem kategorię wyścigi a nie akcja bądź przygodówki . Ale dzięki i czekam na dalsze propozycje . :)
Dirta instalowałem i niechciał się włączyć tak jak pisałem powyżej . Ale gdzies przeczytałem ze trzeba patcha . Ale nieprzepłaciłem za tą gre jakies 10zł orginał :) w sklepie kupowane