Jak w temacie, interesują mnie głównie aplikacji do szkoły, narzędzia oraz inne przydające się aplikacje.
Myślę, że warto ściągnąć stuleję.
[5] thx
[6] thx
[2] +1
[2] i [3] - Niezmiernie mi miło, że na forum znajdują się osoby, które podnoszą poziom...
Co do tematu, poszukaj słowników obcojęzycznych...
[2] OMG OMG HA HA HAHAHAHAHAA ŚCIĄGNĄĆ STULEJKE!!!!!!!!!!! POWINIENEŚ BYĆ KABARECIARZEM
sudoku na nude,
poziomice - zawsze sie przydaje.
angry birds - jak ktos lubi glupie gry imitujace logiczne.
nike+ jak biegasz
a i ofkors folie babelkowa i miecz swietlny. niezbedniki na iphonea. do tego lans na dzielni i w szkole.
Im dlużej jestem na tym forum (a może im starszy) tym bardziej zadziwia mnie jakie niedorozwoje tutaj siedzą (posty 2,3,6,8) x|
@ o [10] zapomniałeś
dla mnie podstawa to:
stanza
parlingo
runkeeper
cycorder (cydia)
mercury browser
sudoku
bejeweled 2
doodle jump
+ pakiet z cydii na softa 3.x dajacy wielozadaniowosc, android locka i powiadomienia o dostarczeniu sms + sbssettings
boskijaro [ gry online level: 27 - Nowoczesny Dekadent ]
Im dlużej jestem na tym forum (a może im starszy) tym bardziej zadziwia mnie jakie niedorozwoje tutaj siedzą (posty 2,3,6,8) x|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
13 - gdyby jarek nie wiedział co to sarkazm, to wpisałby na listę post nr [5]. Twój było ciężej wyczuć.
kefirek--> jesli tamten wyczuł jako sarkazm, tzn ze zalicza sie do osob z grona jak to ujal niedorozwojow.
sarkazm/ironia na tym polega, ze idiota go nie pojmie...
To ja się podepnę (sorry :) ) i spytam przy okazji - jakie gry warto nabyć na iPhone'a? Coś fajnego, obowiązkowego, świetnego w swojej dziedzinie - jak Angry Birds czy Real Racing 2.
Kategoria Most Popular i macie kategorie na górze, zawsze daje jakieś pojęcie : )
Jak na oficjalnej stronie AS też są takie rankingi, to wklejcie linka, bo kogoś ten link może obrażać.
Poziomice, angry birds czy nawet miecz swietlny... pff.
Kazdy wie, ze najlepsza aplikacja na iphona jest http://itunes.apple.com/pl/app/is-it-dark-outside/id336536208?mt=8
ja mysle ze warto sciagnac ,,video star, Instagram, Pou" polecam sama to mam
SoundHound, Shazam - do rozpoznawania muzyki
Podcasty
Google Maps
Yanosik - do unikania mandatów
Tłumacz Google
Bumb - do dzielenia sie plikami miedzy iPhone'ami
Dropbox - chmura
Youtube