chce kupić telefon za 600zł mam na oku Samsung I8910 opłaci sie ??????????
wiesz jakbym miał do wydania tyle pieniedzy na telefon to poszukałbym jakiegoś używanego ifona ;] na pewno sprawdzi się lepiej niż ten samsung
Ja kupiłem za 600zł Nowego Galaxy Ace. SPrawuje sie cudnie. Wogóle świetny telefon, gorąco polecam.
Jak coś, to ja mam na sprzedaż Sony Ericssona Xperia X8 z ładowarką, słuchawkami, kablem USB, kartą pamięci 2GB.
[3]
Również +. Ostatnio Samsung wypuszcza na prawdę dobry sprzęt (Wave, Galaxy Ace, Galaxy S itp)
A HTC Wildfire ???
Ja wybrałem ostatnio HTC Wildfire na telefon służbowy, kumpel też kupił i dzisiaj do niego doszedł. Na razie za mało czasu minęło, żeby dobrze ocenić telefon, ale pierwsze wrażenie robi bardzo dobre, wygląda super no i ma androida. Inny kolega ma HTC Desire i jest bardzo zadowolony, a Wildfire to jego nowszy odpowiednik trochę odchudzony sprzętowo i mniejszy
Wildfire to zaden nowszy odpowiednik, tylko dziadostwo z porazajaco niska rozdzielczoscia i procesorem sprzed 3 lat.
@up
Dokładnie HTC WildFire to shit (wg mnie oczywiście). Telefon nie opłacalny, za takie pieniądze wole mieć coś zdecydowanie tańszego np. HTC Hero który ma dość podobna specyfikację a na którym inetrnet będzie się przegladać dużo lepiej, gry też będą lepiej chodzić.