Jak w temacie... W jaki telefon dotykowy warto zainwestować... Porównywałam już sobie kilka modeli LG G2, HTC One, Sony Xperia Z, Motorolę Moto X. Najbardziej jednak do gustu przypadły mi te dwa modele: Note 3 oraz S III (tutaj porównanie http://comperio.co/pl/telefony/samsung-galaxy-note-3-sm-n900-vs-samsung-galaxy-s-iii-gt-i9300.html) - ktoś ma jeden z nich... Jak się sprawuje?
Ja mam od kilku miesięcy sony xperia z1 i jestem z niego bardzo zadowolony, kilkanascie razy mi spadł i nic się nigdy nie stało,raz wpadł do ubikacji i też nic a na dodatek ma mocny procek,aparat 20 mpix. Samsungi są dla mnie delikatne w dotyku(bardziej jak dziecięce zabawki)
Ja mam od kilku miesięcy sony xperia z1 i jestem z niego bardzo zadowolony, kilkanascie razy mi spadł, raz wpadł do ubikacji
co ty robisz ?! w życiu bym nie kupił telefonu po tobie skoro ma wodowanie w sraczu i kilkanascie razy upada ;)
Skoro stać Cię na Note 3 i nie przeraża Cie jego wielkość to śmiało bierz. Wygrywa ze wszystkimi.
Ja mam telefon na Androidzie 4.0.3 chyb bardzo poważnie zastanawiam się czy następny telefon kupię z tym system - jeżeli chodzi o mnogość aplikacji to chyba nie ma konkurencji, ale po pierwszym szale zabawy - jak zacząłem zwyczajnie używać telefonu do słuchania muzyki, dzwonienia, smsów, zaczął mnie coraz bardziej wkurzać. Trzeba to resetować, zdarza się, że jak chce zadzwonić to niby wybiera numer, jest zasięg, ale po nie łączy - tylko reset pomaga. W ogóle mam takie wrażenie jakby każda zainstalowana aplikacja zamulała coraz bardziej telefon i coraz bardziej utrudniała zwykłe używanie tego urządzenia do tego do czego zostało stworzone.
Ogólnie, jako, że telefonu używam przede wszystkim jako telefonu i mp3 następnym razem chyba zdecyduje się na Windowsa, ale jeszcze się zobaczy ;)