Witam, mojej babci zepsuł się stary monitor, "takie pudło". Jako iż moja babcia chce za wszelką cenę płaski monitor, bo nie ma za dużo miejsca. Najlepiej niech będzie nowy, do 120zł ale "płaski". Jakieś propozycje? Z góry mówię że ma tylko działać...
DanuelX-->Warto być uszczypliwym, no bo jak babcia ma ciskać w batelfjelda na monitorze za 120zł.
PS. Od siebie polecam stare monitory NEC, kupiłem taki rodzicom model 1701 do komputera domowego i świetnie się sprawdza.
DanuelX - Ty byś pewnie kupił babci monitor za 2k, żebyście mogli dobrze w bfa 4 na ts'ie grać ;)
A jakby zaryzykować i kupić to ? http://allegro.pl/raiden-monitor-lcd-17-dell-samsung-i-inne-i3867321764.html
Może coś dobrego przyślą, ważne żeby działało no i nie zajmowało dużo miejsca.
[6] Mój kolega taki ma, jest okej :)
Monitor z [6] to jest to samo co z [2].
[7] -> Jak moze miec taki sam, jak na aukcji typ sprzedaje losowy monitor z jakiegos magazynu.
Ja bym babci kupił monitor przynajmniej za kilkaset złotych - co by jej pochodził trochę - a nie używany złom 17calowy na którym swoim starczym wzrokiem niewiele by widziała.
Tylko że babcia sama od siebie daje te 120zł na monitor, a nie sądzę że chciałaby wydać więcej... Poza tym po co jej lepszy, wcześniej było stare pudło i jakoś nie było problemu.
Niezauważeniem :P, chodziło mi o Samsung SyncMaster SM710N.