Ok, prosta sprawa. Są 3 gry - Escape from Tarkov - Battle Brothers - Wolcen. Każda gra budzi moje zainteresowanie na podobnym poziomie. Cena tych gier również podobna. Jak się domyślacie, nie mogę się zdecydować którą wybrać, więc proszę was o pomoc w wyborze.
Nie rozumiem idei Twojego pytania. Nie znamy Cię, więc nie mamy pojęcia co Ci się bardziej spodoba. To już lepiej takie pytanie jest zadać swojej dziewczynie/mamie/tacie/dziadkowi. Znają Cię i doradzą.
Każda z wymienionych przez Ciebie gier jest dobra na swój sposób ale ma też spore bolączki, skąd mam wiedzieć co Ci będzie przeszkadzać bardziej a co nie?
Chodzi o względnie obiektywną ocenę, która z tych gier jest lepsza. Wiem, że to są różne gry i oferują różne doświadczenia, aczkolwiek każda z nich do mnie przemawia.
Zamiast zakładać bezsensowny temat mogłeś np. kręcić butelką czy coś.
To gry dla ciebie, nie dla nas.
Zrobię to jednak za ciebie
.....
Battle Brothers
z dodatkami
obiektywnie - najlepsza, głównie przez to że dokończona i tylko dodatki wychodzą
a teraz idź
Ja wybrałbym Tarkova, ale z drugiej strony to battle royal,
to nie jest BR co ty bredzisz?
Ja wybrałbym Tarkova, ale z drugiej strony to battle royal, Wolcen wygląda fajnie ale nie jestem fanem tego gatunku. Wniosek jest prosty weź Battle Brothers!
ale z drugiej strony to battle royal
Emm, jakie battle royal? Nie za bardzo orientuję się jeśli chodzi o tę grę, ale to raczej połączenie czegoś w stylu The Division z realizmem rodem z Army.
Żadne battle royale. Wedle GOL-a:
"Sieciowa strzelanina w konwencji MMO, uzupełniona elementami RPG i survivalu."
Battle Royale wymaga, by wykończyć wszystkich na mapie. Tutaj możesz ukończyć rajd bez strzelania, najważniejsze jest szabrowanie.
Oszczędzasz kasę na naprawy, amunicję i leczenie.
To już grze bliżej do „rogalika" niż BR :]
Nie wiemy jakie gatunki lubisz itd., więc nie możemy Ci doradzić żebyś był w 100% zadowolonych.
Jeśli lubisz realistyczne FPS'y bierz Tarkova.
Jeśli lubisz strategie/turówki/RPG (nie wiem jak to zaklasyfikować) to BB.
A jeśli lubisz Diablo czy inne Path of Exile to bierz Wolcena.
Tylko tyle można napisać.
Jak chcesz oszczędzić na kupnie Escape from Tarkov to zainstaluj Stalker: Anomaly moda i aktywuj tryb Ironman :]
Przynajmniej nie będziesz miał cheaterów a i gra lepiej zoptymalizowana...