Witam
Ostatnio nie gram w 3 tytuły na ps3 i chciałem wymienić je za jakąś inna.
Zaoferowali mi 130zł.
Co z empiku mógłbym kupić za grę na ps3. (myślałem o RDR game of the year)
Ale mogę też się pokusić o grę używaną w b dobrym stanie. Wolałbym używaną bo chce jeszcze książke Rosjanin.
Mogę trochę kasy dołożyć. Więc jakich gie rpowinienem szukać. Chodzi mi głównie o grę z trybem multi.
Jaką bieliznę jutro masz włożyć i co zjeść na śniadanie też mam ci powiedzieć?
Jak nie grałeś w RDR to ja bym się skusił.
Nie mam GOTY i nie grałem w dodatek, ale samą podstawkę uważam za zasługującej na miejsce w TOP3 najlepszych gier tej generacji.
Grałem przelotnie w RDR na xboxie u kuzyna i spodobał mi się klimat.
Cyber Rekin
Swoim postem pokazałeś jaki jesteś niedojrzały i w pewnych kwestiach prosiłbym abyś się nie wypowiadał. Pomoże to mi i innym użytkownikom tego forum...
Nie moja sprawa, jednak ja bym na Twoim miejscu nie bral ksiazki. Wypromowana wielkim napisen BATTLEFIELD 3 - przyciaga, jednak sama powiesc jest malo wciagajaca. Od typowy sredniak sensacyjny, ktory mozna bylo zobaczyc u Toma Clancy'ego - tyle, ze w x10 lepszym jakosci.
Co do gry, jesli nie grales - to RDR jest naprawde swietna gra.
Niedojrzały? Jak ty sobie radzisz w życiu, skoro nawet z wyborem uzależnionym od twoich preferencji nie możesz sobie poradzić?
Jest promocja w empiku, jak im odsprzedaż 2 gry to COD BO2 możesz kupić za 50zł. Za taką cenę to nawet bym kupił tego Coda.
Po tą są fora, po tą są supporty aby się konsultować z innymi... To jest mała sprawa na tle życia. ale sam nie rozwiążesz wszystkich problemów w życiu. Koniec dyskusji.
Chciałbym tylko powiedzieć na koniec, że współczuję ci, że w sprawie takich pierdoł nie możesz sobie poradzić i musisz konsultować się z ludźmi na forum.
Większość ludzi na tym forum zna się bardziej na grach ode mnie.
Bezi2598
Promocja jest. Masz rację, ale nie do końca. jest lista gier które musisz oddać aby kupić CODa
Cyber Rekin
Chciał się zapytać jaką kupić grę. Zastanawia się nad RDR, ale nie wie czy ta gra jest dobra, więc pyta się o opinie nt tej gry na forum. Wiadomo, że wszędzie reklamują te gry jako super, świetne, a wiadomo, że opinie użytkowników są wiarygodniejesze od reklamy z okładki albo ze strony.
Za 130 zł wybrałbym Red Dead Redemption w edycji Game of the Year. Masz tam RDR + Undead Nightmare.
Jeśli to jest wersja z DLC, to warto ją wziąć. Spędzisz przy niej mnóstwo czasu.
Nie spytał się czy RDR jest dobre, tylko czy lepiej kupić RDR czy jakąś używaną grę i książkę. Tak zinterpretowałem jego post.
A jeśli już, to pytać się czy gra odznaczona tytułem Gry Roku 2010 ze średnią ocen 9/10 stworzona przez znane studio z wieloletnim doświadczeniem jest dobrym wyborem dla mnie zahacza o głupotę.
Ventresik
Polecam ci RDR GOTY. Gra naprawdę fajna, a dodatek jest naprawdę rozbudowany.