Hej.
Naszła mnie ogromna ochota na pociśnięcie w jakąś grę.
Possałem coś z neta ale lipa, trzeba się jebać z cracami. połowa nie chodzi no lipa :/
Dlatego chce sobie coś kupić tak max za 100zł.
Gra akcji, tak żeby cały czas się coś działo.
Grę bedę kupował we wtorek więc do poniedziałku czekam na propozycję.
PS. Jak by ktoś mógł to przy okazji niech wkleja linki z GOLa do gier które poleca :P
Mój komp:
Dual-Core 2,6
4GB RAMu
GeForce 9800 GT
Cały czas akcja? Call of Duty Modern Warfare 1, albo 2 będziesz zadowolony
CoD Modern Warfare 1 lub 2
FEAR 3 (akurat teraz gram, dobra strzelanka ale nie ma klimatu jedynki niestety)
Obczaj promocje na Steamie. :)
- jeden dzień bez wątka na GOL-u w wakacje - ?
wszyscy wygrywają i oszczędzasz stówę, nie chcę prowizji, tak z dobroci dla mniejszego w rozumie;
edit - zamiast się "jebać" z crackami walnij szwaba w hełm;
Nie trać pieniędzy. Przesyłaj na swój komputer gierki drogą kablową. Wszystko działa tylko trzeba ściągać z Torrentów:)
Jeśli jeszcze nie grałeś to Call of Duty Modern Warfare boska gra polecam z całego serca.
Jeśli masz Viste lub Siódemke to Just Cause 2.Przy takim kompie pograsz też płynnie w gta4(nie mówię o jakimś Very High i FullHD).Z FPSów to polecam Bad Company 2(zwłaszcza multik).BC2 jest jeszcze teraz bardzo tanie(cena w empiku to 39zł).Jeśli masz X360 to polecam Red Dead Redemption.
GTAIV+TLCS. TBoGT to chyba najlepsza gra w jaką grałem. Na pewno najlepsza część z całej serii.
Jak sciagasz jakies gowniane wstawki to sie nie dziw ze nie dzialaja.
Niebędę oryginalny.Jeśli chodzi Ci o akcję to zdecydowanie Modern Warfare 2.Minus tej gry jest taki że dobrze się zaczniesz bawić a tu koniec gry.Jest bardzo krótka.
Batman AA, BioShock lub Assassin's Creed 2